/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Különleges Citroën C4 Cactus modell érkezik

2020. május 05. 18:15   |   Autoblog
címkék:  

A 2019-ben bevezetett centenáriumi „Origins” gyűjtői kiadás sikere után a Citroën 2020-ban újabb átfogó speciális szériát kínál. A „C-Series” elnevezés „C” betűje egyszerre utal a Citroën névre, a kényelemre (Comfort) mint márkajellemzőre és a modellek karakteres (Character) dizájnjára. A speciális szériát különleges színvilága és anyagválasztása különbözteti meg a többi modelltől, fő vonzereje pedig lenyűgöző kényelmi felszereléseiben rejlik.

Az első generációhoz képest teljesen újragondolt, 2018 elején bevezetett új C4 Cactusnak sikerült kivívnia helyét a kompakt ötajtósok erős verseny jellemezte szegmensében. A különleges design, az egyedülálló kényelem és a kategória legjobbjai között számon tartott technológiák eddig több mint 140 000 ügyfelet hódítottak meg.

A modern és letisztult stílusú, karakteres, új generációs C4 Cactusszal a kellemes közérzetet és teljes lelki nyugalmat célzó Citroën Advanced Comfort programba illeszkedő két új innováció jóvoltából a kényelem terén is új dimenziók nyíltak. A progresszív hidraulikus ütközőelemekkel ellátott felfüggesztésnek hála átélhető a „repülő szőnyeg” élmény, ráadásul az innovatív felfüggesztés úgy szűri az útegyenetlenségeket, hogy közben a menettulajdonságok és a vezetési élmény sem szenvednek csorbát.

Az Advanced Comfort ülések mind kinézetre, mind a testtartás, az elsődleges üléskomfort és a dinamikus kényelem szempontjából kifogástalanok, így az utasok valóságos védőburokban érezhetik magukat. Minden adott a tökéletes utazási élményhez.

A C-Series speciális széria mostantól a C4 Cactus kínálatában is megtalálható. A speciális széria a modell különleges egyéniségét és egyedülálló kényelmét hangsúlyozza, és a szín- és anyaghasználatot, valamint a fedélzeti életet megkönnyítő felszereléseket helyezi előtérbe.

A C4 Cactus C-Series különlegességét az Airbump betéteken és a ködfényszórókon elhelyezett eloxált mélyvörös dekorelemek adják. Az első ajtókon, a visszapillantó tükrök alatt különleges „C-Series” domborlogó látható. Az elérhető karosszériaszínek visszafogottak és elegánsak: a fehértől (hófehér és gyöngyházfehér), a szürkén át (acélszürke vagy platinaszürke) a feketéig (obszidiánfekete) terjedő árnyalatokkal 5 kifinomult megjelenés alakítható ki.

A beltérben a C-Series kiadás jellegzetes hangulata fogad. A letisztult, otthonos műszerfalat díszítő pántok és vasalások a legnemesebb bőrdíszműves hagyományt és az utazás világát idézik. A műszerfallal jól harmonizálnak a fehér

díszöltésekkel ellátott, ultrakényelmes Advanced Comfort ülések. A háttámlák felső részén húzódó vízszintes vörös csíkban a karosszériát díszítő dekorelemek színe köszön vissza. Az üléscímkéket a kollekció exkluzív voltára emlékeztető „C-Series” felirat ékesíti. Mindezt elöl és hátul vörös díszöltésekkel ellátott, különleges fekete padlószőnyegek egészítik ki. Az alapfelszereltség része többek között az elektromosan behajtható külső visszapillantó tükrök, a tolatóradar, az automata klíma, a vezetőülés deréktámasszal, az állítható magasságú utasülés, valamint a sötétített üvegű hátsó ablakok és hátsó szélvédő.

A C4 Cactus C-Series kétféle motorral választható itthon, a 110 lóerős PureTech  és a 100 lóerős BlueHDi egységekkel. Az előbbi, benzines modell alapára 5 350 000 forint, a dízelé 5 650 000 forint, hatgangos kéziváltóval.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/