/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Különleges Lamborghinik az 50. évfordulóra

2017. október 22. 19:30   |   Autoblog
címkék:  

Idén 50 éve lehet Lamborghinit kapni Japánban, amely alkalomból a sportautó-gyártó öt egyedi Aventador S Roadsterrel kedveskedik a japán vevőknek. Az Aventador S Roadster 50th Anniversary Japan modellek a japán kultúrában megjelenő öt alapelem által inspirált külső és belső kialakítással készülnek. A tokiói Lamborghini Napon most az első, a víz által inspirált modellt leplezték le.

Mind az öt Aventador S Roadster különbözik egymástól, speciális fényezést és belső színösszeállítást kaptak, amelyeket a japán kultúrában megjelenő öt alapelem, a víz, föld, tűz, szél és ég inspiráltak. Az első, víz inspirálta példány fényezésében tíz szakember működött közre és a művelet 170 munkaórát emésztett fel. A fényezés lenyűgöző, a ráeső fénytől függően kékből feketébe tűnik át. Az elképesztő festés mellett a Lamborghini karbon szélvédőkeretet és keménytetőt vonultat fel.

A beltérhez Nero Ade fekete bőr és Nero Cosmus fekete Alcantara kombinációját választották. Egyedi stíluselemek az üléseken megjelenő hímzett kék minták és logók, amelyek a japán bambuszt juttatják eszünkbe. A varrás színe pedig megegyezik a karosszéria színével, ugyanazokat az árnyalatokat és átmeneteket valósítja meg, ami hat specialista 100 órányi munkáját igényelte. A hátsó tűzfalon a víz japán szimbóluma jelenik meg egy hatszögletű karbon lemezen.

A tokiói Lamborghini Nap rendezvény egyébként magában foglalta a Lamborghini Day Concours d’Élégance Tokyo szépségversenyt és felvonulást is, amelyen a márka történetének legikonikusabb modelljei mind részt vettek. A show legjobbja díjat egy 1976-os évjáratú Countach LP 400-nak ítélte oda a zsűri.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/