/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Különleges modellel érkezik az Audi Q2

2016. augusztus 31. 17:05   |   Autoblog
címkék:  

Különleges sportos változattal készül új kompakt SUV modellje piaci bevezetésére az Audi. Az Audi Q2 Edition #1 kizárólag kvantumszürke színben, fekete és Manhattan-szürke külső elemekkel, 19 colos könnyűfém keréktárcsákkal és különösen bőséges alapfelszereltséggel érkezik. Az újdonság szeptember elejétől rendelhető.

Az Audi Q2 Edition #1 az S line külső optikai csomaggal készül, sportos karakterű lökhárítókkal és küszöbborításokkal, illetve markáns hátsó diffúzorelemmel. A különleges modell egyedülálló részletei karosszériája alsó részének Manhattan-szürke elemei, amelyek a kompakt SUV modell robusztus karakterét hangsúlyozzák. A C-oszlopok fekete pengemotívuma fehér Audi-karikákat hordoz, a külső visszapillantó tükrök fekete házai pedig e modell további exkluzív stílusjegyei. Akárcsak az új kvantumszürke fényezés, amelyet a fény beesési szögétől függően homogén sötét tónus vagy intenzív fény-árnyék játék jellemez.

Az Audi exkluzív programjából ismerős titánfekete optikai csomag elemei a Singleframe hűtőrács környezetében és a lökhárítókon tűnnek fel, a 19 colos, 5 küllős „Rotor” dizájn szerinti, antracitfekete könnyűfém keréktárcsák pedig az Audi Sport palettájáról származnak. Az Audi Q2 Edition #1 műszakilag különösen igényes felszereltségét az alapkivitelhez tartozó, LED-technikájú fényszórók és hátsó lámpák – utóbbiak dinamikus irányjelzővel – teszik teljessé.

Utasterében széles körű Audi design selection felszereltségével kelt mély benyomást a különleges modell, az állítható magasságú sportülések, a bőrbevonatú, multifunkciós sportkormány, a bőrbevonatú elemek csomagja és az S emblémával díszített, megvilágított alumínium küszöblécek egyaránt az alapkivitelhez tartoznak. Az üléskárpitok anyaga fekete és amaretto árnyalatú szövet/bőr kombináció, a tetőkárpit pedig titánszürke.

Sötétben az Ambiente világításcsomag kelt kellemes fényhatásokat az utastérben. A műszerfal és a középkonzol plasztikusan kiformált dekorbetétjei mögött LED-technikájú fénycsövek gondoskodnak háttérvilágításról. Diszkrét és homogén fényük az MMI-rendszerből tíz árnyalat szerint állítható.

Az Audi Q2 Edition #1 minden motorváltozatban rendelhető. Az előzetes értékesítés szeptember közepétől veszi kezdetét, a különleges modell első példányai pedig várhatóan a tél kezdetével, decemberben érkeznek a márkakereskedőkhöz.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/