/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Különleges Subaru WRX STI Japánnak

2015. október 29. 20:10   |   Autoblog
címkék:  

A Subaru motorsport részlege limitált kiadású WRX STI modellt dob piacra, ami egyedi aerodinamikai kiegészítőkkel, növelt teljesítményű motorral, spéci futóművel és egyedi belső térrel rendelkezik. Az STI S207 modellből összesen 400 darabot készítenek, melyek közül kétszáz Nürburgring Challenge csomaggal hagyja el a gyárat, másik száz pedig egyedi sárga fényezést kap. Sajnos az exkluzív STI modellt kizárólag a japán belpiacra szánják.

A WRX STI S207 modell mindenekelőtt a felhúzott motorjával villant. Az egyedi vezérlőelektronika és golyóscsapágyas turbófeltöltő, a sportkipufogó, a sportlégszűrő, továbbá a nagy teljesítményű motorolaj (Motul 5W-40) jóvoltából a 2 literes, négyhengeres boxermotor 305 helyett 328 lóerőt ad le, maximális nyomatéka pedig 431 newtonméterre emelkedett. A motorhoz hatfokozatú manuális váltómű csatlakozik.

A kezelhetőségen is sokat javítottak. Változtattak a kormányáttételen (11:1) és számos eredeti STI kiegészítővel, például toronymerevítővel, első és hátsó stabilizátor rudakkal illetve segédkerettel szerelték fel az autót. A felfüggesztés sem mindennapi, adaptív Bilstein lengéscsillapítókkal és első-hátsó nyomatékvektor rendszerrel operál. A fékrendszeren is javítottak, elöl immár 6-, hátul 4-dugattyús Brembo féknyergek szorítják a lyuggatott tárcsákat. A 19 colos, kovácsolt BBS felnikre 255/35 méretű Dunlop sportgumikat feszítettek.

Az S207 modell rendkívül harcos külsejű is. Egyedi, nagyméretű orr- és farköténnyel, küszöbspoilerekkel, továbbá egyedi piros csíkos hűtőráccsal vértezték fel, az NBR Challenge csomagos autókon pedig ezen felül nagyméretű hátsó karbon légterelő szárny is díszeleg. A különleges NBR Challenge Package Yellow Edition modell fekete tükörházakat és fekete dekorcsíkos sárga küszöböket vonultat fel.

Az utastérben ehhez a modellhez készült, ezüst/fekete bőrrel kárpitozott Recaro kagylóülések, középállást jelző ezüst csíkkal kiegészített hasított bőr kormánykerék, piros biztonsági övek, piros STI indítógomb, STI váltógomb, egyedi műszeregység és multifunkciós kijelző, továbbá S207 logós küszöblécek és a sorozatszámot igazoló fém plakett jelentenek újdonságot.

Az S207 három színben (WR kék, kristályfehér, fekete) lesz megvásárolható, és csak 400 darabot készítenek belőle. Kétszáz darab az NBR Challenge Package-dzsel rendelhető meg, másik száz pedig a különleges Sunrise sárga fényezéssel vihető haza.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/