/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Különleges szériával ünnepli 60. születésnapját a Fiat 500

2017. július 04. 18:55   |   Autoblog
címkék:  

Éppen hatvan évvel ezelőtt jelent meg a Fiat 500, amely egy egész nemzetet mobilizált és autótörténeti ikonná vált. Az olasz apróság 2007-ben modern köntösben született újjá, ez lett az új 500-as, amiből ezidáig kétmillió darabot értékesítettek. A rajongóknak a Fiat most egy speciális születésnapi kiadással kedveskedik, ami stílusával a Dolce Vita éveket idézi fel.

A Fiat 500 Anniversario ferdehátúként és kabrióként is megvásárolható lesz – mindkettő a boldog békeidőket idézi és a 60-as években virágkorát élő 500-as stílusát hordozza. Az évfordulós modellek különleges fényezésükkel, gazdag krómdíszítéseikkel, vintázs stílusú könnyűfém kerekeikkel és történelmi Fiat márkajelzéseikkel vonzzák a tekinteteket.

Kabinjuk berendezése is a gondtalan, szertelen 60-as éveket idézi, némi modern felhanggal. Az ülések újak, vízszintes csíkozással, színes szegélyezéssel és dombornyomott 500-as logóval. A műszerfal az exkluzív Sicilia narancs vagy Riviera zöld külső színekhez passzoló betétet visel, a lábszőnyegek pedig hímzett “Anniversario” logót kaptak. Alapfelszereltség az automata klíma, a tempomat és a parkolószenzorok, opcióként Uconnect infotainment rendszer érhető el 7 colos kijelzővel, navigációval és okostelefon integrációval.

A krómléccel díszített motorháztető alá az 500-as típushoz kapható összes erőforrás beköltözhet. A Fiat 500 Anniversario modellek már megrendelhetők a kereskedésekben.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/