/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Különleges Porsche Boxster modell érkezik

2007. november 27. 11:38   |   Autoblog
címkék:  

A Boxster RS 60 Spyderből 1960 darabot készítenek; a kesztyűtartó fedelére erősített tábláról a tulajdonos tudni fogja, hányadik példány az övé.


Boxster RS 60 Spyder néven mutatkozik be a Bologna Motor Show-n decemberben a 60-as éveket felidéző kis sorozatszámú Porsche Boxster. A kocsi a Porsche Type 718 RS 60 Spyder versenyautó előtt tiszteleg, mely a 60-as években végigverte a hazai mezőnyt, s többek között a 12 órás sebringi viadalt is az első helyen zárta.


A Boxster RS 60 Spyder Porsche SportDesign köntöst visel, mely emlékeztet a klasszikus gép purista stílusára. A dupla kipufogóból emellett erőteljes hang tör elő. A sportkipufogó-rendszer jóvoltából a kétüléses, középmotoros RS 60 Spyder 303 lóerős. A 19 colos SportDesign kerekek nagyon dögösek, s még jobban mutatnak a nyomtávszélesítőknek köszönhetően. A Porsche Active Suspension Management (PASM) rendszer is szériafelszerelés.


A karosszéria színe ezüstszürke, mégpedig GT ezüstmetál, melyhez remekül illik a Carrera vörös bőrkárpitozás és tetőponyva. Opcióként sötétszürke bőr és fekete tető is választható, de szerintünk az előbbi kombináció az ütősebb. Gyönyörűek a rozsdamentes acél “RS 60 Spyder” feliratos küszöbök, de ilyen extra váltógombot és dekorbetéteket sem találunk más Boxster modellekben. További egyedi látványelemek a feketére színezett szélvédőkeret, a piros hátsó lámpák, valamint az ezüstmetál műszerárnyékolók, középkonzol, fejtámlák, bukókeret és biztonsági övek.  


A Boxster RS 60 Spyder modellből 1960 darabot készítenek; a kesztyűtartó fedelére erősített számozott tábláról a tulajdonos tudni fogja, hányadik példány lett az övé. A kocsi forgalmazása márciusban indul, 63 873 eurós német kiskereskedelmi áron.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/