/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Kupé-crossoverrel újít a Renault

2018. augusztus 29. 19:30   |   Autoblog
címkék:  

A Moszkvai Autószalonon lehullt a lepel a Renault Arkanáról, a márka első kompakt méretű kupé-crossoveréről, amelynek komoly szerepe lesz a márka globális terjeszkedésében. Az Arkana forgalmazása jövőre Oroszországban indul, majd fokozatosan más piacokon is bevezetik.

A C, azaz alsó-középkategóriás járműszegmens jelenleg az egyik legdinamikusabban növekvő és a legtöbb kihívást tartogató szektor, ahol a szabadidőautók menetelése a leglátványosabb. A vásárlói igények folyamatosan változnak és a Renault ezt a hullámot kívánja meglovagolni az erőteljes és vonzó formatervű, kupés tetővonalú Arkanával.

A jármű nagy hasmagasságával, hangsúlyos kerékjárataival, nagyméretű, 19 colos kerekeivel és fekete/ezüst alsó védőelemeivel robusztus hatást kelt, miközben felvonultatja a modern Renault formanyelv összes elemét. A dizájnnyelv egy crossover karosszérián is működik, az Arkana nagyon jól néz ki. A gép a legkorszerűbb erőforrásokkal, köztük egy vadonatúj motorral lép piacra Oroszországban, ahol négykerék-hajtással is kínálják majd.

A Renault Drive the Future stratégiai terve keretében 2022-ig szélesíteni szeretné termékpalettáját és 5 millióra szeretné növelni az eladásait. Ebben pedig kulcsszerepet szán az Arkanának, amely először a márka legfontosabb piacán, Oroszországban mutatkozik be. A Renault Csoport már 20 éve jelen van a hatalmas országban, ahol tavaly már a piac csaknem harmadát lefedte (448 270 darab, 28% piaci rész). 2022-re a Renault első számú piaca Oroszország lesz, ahol már ma is helyi gyártóként tekintenek rá az emberek. Az Arkana gyártása a Renault moszkvai üzemében indul be 2019-ben, majd Ázsiában és más régiókban folytatódik.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/