/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Küszöbön a Citroen DS3 Cabrio Racing

2013. december 16. 10:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Januárban érkezik a Citroen prémium kategóriás kisautójának erősen felturbózott és nyitott tetejű változata, mely egyszerre kíván luxust és hihetetlen vezetési élményt adni.

Azt már bizonyította a Citroen a DS3-mal, hogy lehet egy autó elegáns és sportos is, hisz egy rally világbajnokságot nyerő négykerekűről beszélünk, melynek utcai változatát telepakolták finom anyagokkal és elegáns vonalakkal. A kocsi legerősebb változatát jelentő Racinget, valamint a kabriót szintén lehet már külön-külön kapni egy ideje, de most az összeolvadásra is sor került.

Az idei Goodwoodi Sebességfesztiválon bemutatott prototípushoz képest ráadásul lehet, hogy semmit nem módosít a gyár, így akár a Holdsötét fantázianevű matt fekete fényezéssel is megrendelhetjük a hasított bőrbelsővel megtoldott négykerekűt. Az viszont készpénznek vehető, hogy a sima Racing változathoz hasonlóan a DS3 Cabrio Racing is megkapja az 1.6 literes turbómotort 200 lóerővel (147 kW) és 275 Nm-rel, melyeknek köszönhetően 6,5 másodperc alatt futja álló helyzetből a 100 km/órát.

Akinek tetszik a modell, és beruházna egy példányra, jobban teszi, ha siet, mert valószínűleg mindössze 400 darab fog készülni belőle.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/