/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Kutyaszállítás biztonságosan

2015. július 20. 14:25   |   Autoblog
címkék:  

Itt a szabadságolások időszaka, a nyár legszebb hetei kezdődtek el. Sokan négylábú kedvenceiket is magukkal szeretnék vinni a nyaralásra. A Škoda most ügyes autós kiegészítőkkel állt elő, amelyek biztonságossá teszik az állatok szállítását.

A biztonság az autóban ülő minden utas számára kiemelt fontosságú, legyen az ember vagy állat. A kutyatulajdonosok ezért nagyon fogják értékelni a Škoda új okos kiegészítőit. Az egyik ilyen gyári felszerelés a kutyáknak kifejlesztett hátsó biztonsági öv, amely karambolnál és vészfékezésnél megakadályozza, hogy az állat előre repüljön és sérülést szenvedjen vagy okozzon. A hámos kialakítású biztonsági öv másik előnye, hogy az eb nem járkál fel-alá, ami esetleg elvonná a sofőr figyelmét a vezetéstől. A speciális biztonsági öv négyféle méretben (S-XL) érhető el.

Újabb praktikus Škoda kiegészítő az egyszerűen kifeszíthető hátsó ponyva, amely a teljes hátsó traktust megvédi a kosztól és a nedvességtől. Vízálló anyagból készült, amely könnyen tisztítható, felülete pedig sem csúszós. Emellett a kombi modellekhez választható a csomag- és az utasteret elválasztó rács. A cseh gyártó összes modellje megrendelhető hátsó gumitálcával, a Rapid, Rapid Spaceback, Yeti, Octavia és Octavia kombi modelleket pedig kérésre kétoldalú csomagtérpadlóval szállítják. Ezek egyik oldala szövetborítású, míg a másik por és nedvesség taszító bevonattal van ellátva. Ha egy koszos mancsú eb utazik hátul, elég megfordítani a tálcát.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/