/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Lawson figyelmeztette a Red Bullt a jövő évi ülés kapcsán

2024. március 28. 12:34   |   Autoblog
címkék:  

Liam Lawson utalt arra, hogy ott hagyhatja a Red Bull csapatát, ha 2025-ben nem kap lehetőséget a Forma-1 mezőnyében.

Liam Lawsont figyelmen kívül hagyták az RB-ülésért ebben a szezonban, annak ellenére, hogy 2023-ban lenyűgöző öt futamot teljesített Hollandia és Katar között, a sérült Daniel Ricciardo helyettesítőjeként, aki ráadásul két pontot szerzett Szingapúrban.

Az akkori AlphaTauri csapat vezetése azonban Yuki Tsunoda és Ricciardo felállása mellett döntött 2024-re, ami azt jelenti, hogy Lawson még egy évet kell, hogy a pálya szélén töltsön, annak ellenére, hogy pozitív visszajelzéseket kapott a tavalyi öt versenyéről, Helmut Marko pedig jelezte, hogy Lawson lehetőséget fog kapni ’25-re.

Az új szezon rossz kezdése Ricciardótól az új-zélandi sajtóban olyan találgatásokhoz vezettek, miszerint Lawson javára eltávolíthatják az ausztrál versenyzőt az üléséből.

Az Ausztrál Nagydíj előtt Lawson határozottan kijelentette, hogy az F1-ben akar szerepelni 2025-ben, akár a Red Bull kötelékében, akár máshol.

Borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/