/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Leállítják az Audi RS4 gyártását

2007. június 18. 10:50   |   Autoblog
címkék:  

Ha hinni lehet a brit Autocar című magazinnak, befellegzett az Audi valaha volt egyik legjobb modelljének. A lap úgy tudja, hogy a négykarikás márka stratégiai okokból leállítja az RS4 limuzin gyártását, tisztára seperve az utat az állítólag a Frankfurti Autószalonon debütáló RS6 előtt. Az ingolstadtiak szerint böszmeség lenne két ilyen karakterű autóval megjelenni a piacon, úgyhogy az egyiknek búcsúznia kell – nyilván a régebbi (és persze olcsóbb) RS4-est áldoznák be, nagy kár lenne érte. A kabrió és kombi kivitelt továbbra is gyártják majd, előbbit valószínűleg sokáig, utóbbit viszont minden bizonnyal csak az RS6 Avant megjelenéséig.

Ha hinni lehet a brit Autocar című magazinnak, befellegzett az Audi valaha volt egyik legjobb modelljének. A lap úgy tudja, hogy a négykarikás márka stratégiai okokból leállítja az RS4 limuzin gyártását, tisztára seperve az utat az állítólag a Frankfurti Autószalonon debütáló RS6 előtt. Az ingolstadtiak szerint böszmeség lenne két ilyen karakterű autóval megjelenni a piacon, úgyhogy az egyiknek búcsúznia kell – nyilván a régebbi (és persze olcsóbb) RS4-est áldoznák be, nagy kár lenne érte. A kabrió és kombi kivitelt továbbra is gyártják majd, előbbit valószínűleg sokáig, utóbbit viszont minden bizonnyal csak az RS6 Avant megjelenéséig.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/