/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Lebukott a ráncfelvarrás előtt álló Honda CR-V

2014. szeptember 22. 00:07   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy kiszivárgott gyári fotó alapján vehetjük szemügyre a tetszetős változások előtt álló SUV-t. A hangsúlyt – ahogy ilyenkor illik – a lámpák és a lökhárítók kapták, de egyéb apróságokra is futotta a japánok erejéből.

Hamarosan érkezik a Honda népszerű terepesének ráncfelvarrott változata – talán a Párizsi Autószalonon mutatkozhat be először hivatalosan -, ám az internetre felkerült egy darab gyári kép alapján már most szemügyre vehetjük az SUV felfrissülését profilból.

Ahogy a képen is látszik, (az amerikai verzión) a facelift előtti állapothoz képest az új CR-V projektoros lámpatesteket kap körbefuttatott LED nappali menetfényekkel és az burákba belenyúló krómozott hűtőrácsokkal. A ködlámpák is felveszik a modernebb formát és kapnak egy króm keretet, míg az oldalsó visszapillantók az európai modelleken már eddig is megtalálható indexeket kapják meg.

A felnik szintén lecserélés áldozataivá válnak, ahogy a hátsó lámpák is, míg a belső tér is megújulhat némiképp, a motorokat azonban vélhetően nem éri változtatás.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/