/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Lebukott a ráncfelvarrott Fiat Punto

2014. július 08. 16:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Felkerültek az internetre a Fiat Punto leplezetlen faceliftjének első fotói. A kisautó egy merőben más orrot kapott, ezen kívül azonban nem számíthatunk nagy változásokra.

Az aktuális Fiat Punto már közel tíz éve van a piacon, így egyre égetőbbé vált a kérdés, vajon mikor érkezik egy frissítés az öregedő kompakthoz.

Bár a hivatalos értesülések szerint 2016-ban jön a modell utódja – melyet egyébként már 500 Plus-nak fognak hívni Punto helyett – a jelenlegi változat még elég népszerű a fejlődő országokban, így a gyáriak kénytelenek voltak előállni valami utolsó nagyobb dobással, mielőtt nyugdíjazásra kerülne az apró városjáró.

Ahogy a képeken látható, már le is bukott az első teljesen leplezetlen modell, melynek főként az elejét érték átalakítások. Az A oszlop felé megnyújtott fényszórókról rögtön feltűnik, hogy egy másik Puntóval van dolgunk, de a hűtőrács és annak krómozása is eltér a megszokottaktól, ahogy a lökhárító kialakítása is némiképp. Hátul leginkább a lámpáknál és azok környékén keresendők a változások.

Ezzel szemben belül már nagyítóval kell keresnünk a különbségeket, a motortérben pedig kár is erőlködnünk, ugyanis itt a már jól megszokott erőművek (1.3 literes Multijet dízel 85 lóerővel és 200 Nm-rel, valamint a 0.9 literes TwinAir Turbo szintén 85 paripával, de 145 Nm-rel) maradnak. A legfontosabb piacnak számító Indiában sem érkezik más a 68 lóerős 1.2 literes és a 90 lovas 1.4 literes szívó benzinesek helyébe.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/