/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Léghűtéses boxermotort fejleszt a Williams

2017. augusztus 14. 19:40   |   Autoblog
címkék:  

A vintázs Porschékat építő Singer Vehicle Design bejelentette, hogy a Williams Advanced Engineering céggel közösen új generációs, léghűtéses boxermotorokat fog fejleszteni. Az egyedi megrendelésre készülő Singer Porschék farában modern léghűtéses blokkok fognak duruzsolni, még fantasztikusabbá varázsolva ezeket az exkluzív alkotásokat.

A Singer és a Williams kooperációjának első gyümölcse egy szívóüzemű, léghűtéses, 4 literes boxermotor lesz, amely 9000-es fordulatszámig lesz képes pörögni. Négyszelepes hengerfejek, titánium hajtókarok, karbon tölcsérekkel szerelt alumínium fojtószelepek, karbon léggyűjtő és titánium-Inconel kipufogórendszer jellemzi majd a csodamotort, melynek teljesítménye eléri az 500 lóerőt. Ezzel pontosan olyan erős lesz, mint a mai vízhűtéses 4 literes boxermotor, ami a 911 GT3 modellt mozgatja.

A projekthez Hanz Mezgert, a legendás mérnököt is megnyerték, aki műszaki tanácsadóként vesz részt a munkában. Az új motor a Singer legfrissebb projektautójába kerül be, s a jövőben mindegyik ügyfélnek opcióként felkínálják majd. A Singer 911-esei egy fokkal feljebb lépnek a tökéletesség felé vezető létrán.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/