/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Legyen-e Alfa Romeo Giulia kombi?

2015. július 18. 19:15   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

X-Tomi a nemrég bemutatott sportos Alfa szedánra alapozva elkészítette a modell puttonyos, könnyebb terepre szánt változatát, amely az Audi Allroad autóihoz hasonló külsőt kapott. A kérdés, hogy vajon elég jól fog-e fogyni az autó, hogy megérje kombit készíteni belőle?

Bár sok részletet tudunk az Alfa Romeo megváltójaként emlegetett Giuliáról, melyet a BMW 3-as, a Mercedes C-osztály, valamint az Audi A4 által erősen uralt szegmensbe pozícionáltak, arról eddig semmiféle információ nem látott napvilágot, hogy a hátul hajtó szedánt megajándékozzák-e esetleg egy kombi kivitellel.

A mai virtuális designereknek köszönhetően azonban már elképzelnünk sem kell, milyen lehetne az olasz sportos négykerekű családbarát kiadása. Legutóbb a magyar X-Tomi vetette virtuális papírra a Giulia Cross Wagont, amely „elkészülésekor” leginkább az Audi A4 Allroad Quattro modelljére hajaz – köszönhetően a karosszériától eltérő színű kerékjárati íveknek és a végig ívelő, sínnel ellátott tetőnek.

Hogy lesz-e a későbbiekben kombi Giulia, arról talán a szedán eladási adatai fognak dönteni – persze az sem kizárt, hogy a gyártó már régen eldöntötte a puttonyos változat sorsát.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/