/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Lélegeztető gépek gyártására állt át a SEAT

2020. április 03. 17:55   |   Autoblog
címkék:  

A martorelli gyár Leon gyártósorára szinte rá sem lehet ismerni. Ma már nem autókat gyártanak, hanem automata lélegeztető gépeket állítanak elő, hogy a COVID-19 válság közepette együttműködjenek a helyi egészségügyi rendszerrel. Az autógyártásról a lélegeztető gépek előállítására rekord idő alatti átállás sok SEAT alkalmazott intenzív munkájának és egy nagyon erős hajtóerőnek, a szolidaritásnak az eredménye.

A projektben a lélegeztető gép a SEAT-nál préselt fogaskerekekkel, a sebességváltó tengelyekkel és az ablaktörlő adaptált motorjával ölt formát. A cél az volt, hogy a lehető legmagasabb színvonalú lélegeztető gépet készítsék el, és az eredmény az OxyGEN lett. A gépet a Protofy.XYZ-vel együttműködve tervezték, és az összeszerelés a SEAT létesítményeiben folyik.

A SEAT 150 alkalmazottja alakította át szokásos munkahelyét, hogy lélegeztető gépeket állítson össze ott, ahol korábban a SEAT Leon alkatrészeit szerelték össze. Minden lélegeztető gép több mint 80 elektronikus és mechanikus alkatrészből áll, és alapos minőség ellenőrzésen megy keresztül ultraibolya fénnyel történő sterilizálással.

A lélegeztető gép jelenleg hosszan tartó tesztelésen megy keresztül a jóváhagyási folyamat részeként. Eközben a gyártósor továbbra is működik, köszönhetően azoknak az alkalmazottaknak, akik fáradhatatlanul dolgoztak ezen a projekten.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/