/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Leleplezték az új Renault Cliót

2019. január 30. 18:10   |   Autoblog
címkék:  

A Renault néhány nappal ezelőtt fotókat tett közzé az új, ötödik generációs Clio belső teréről, most pedig magát az autót is megmutatta. A Clio megörökölte az előd érzelemdús vonalvezetését, de elegánsabb és lendületesebb lett. S bár a karosszéria rövidült, az utastér tágasabb lett. A Clio sportos R.S. Line és Initiale Paris kivitelben is elérhető lesz.

A vadonatúj Clio, bár nagyon hasonlít elődjére, 14 mm-rel rövidebb (4048 mm) és 30 mm-rel alacsonyabb (1440 mm). Elődjénél tömzsibbnek, masszívabbnak hat, s az olyan részletektől, mint a cápauszony antenna, a körben LED-es világítótestek és a krómozott ablakkeret modernebb és minőségibb hatást kelt. Számos dolgot átörökítettek az elődtől, így megmaradtak a rejtett kilincsek és a karosszéria jellegzetes oldalsó bemélyedései. Az oszlopokat és a tükörházakat viszont feketére festették és hátul krómozott Clio felirat látható.

A Clio orra jóval kifejezőbb lett, ami az új rajzolatú fényszóróknak, a bordázott motorháztetőnek, a nagyobb hűtőrácsnak és a szélesebb légbeömlővel rendelkező lökhárítónak köszönhető. Minden lámpa diódás, s az első C-alakú nappali világításra rímelnek a szintén C-alakban világító hátsó lámpák. A Clio rendkívül jól néz ki, különösen hátulnézetből emlékezetes. Az autó tizenegyféle karosszériafényezéssel kapható és három külső stíluscsomag választható hozzá. Új árnyalatok a különösen látványos Valencia narancs, a Vison barna és a Celadon kék.

Az új Clio kínálatában jelenik meg először az R.S. Line csomag, ami a jelenlegi GT-Line felszereltséget váltja fel. Az R.S. Line csomag a Renault Sportra jellemző külső és belső látványvilággal ruházza fel a Cliót. A kocsi ezzel F1 első koptatót, méhsejtmintás hűtőrácsot, speciális 17 colos felniket és atletikusabb farkialakítást kap. Bent határozottabb oldaltartású sportülések, karbon stílusú díszítőelemek, perforált bőrkormány, alumínium pedálok és piros díszöltésekkel varrt fekete kárpit fogadja a beülőket.

Másik újdonságként az új Clióhoz elérhetővé válik a más Renault modellekhez rendelhető Initiale Paris luxusellátmány. Ez a karosszérián gazdag króm díszítést, egyedi 17 colos felniket és Initiale Paris jelvényt, míg a belső térben fekete vagy homokszínű, puha bőrkárpitozást foglal magában.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/