/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Lemondott a Citroen az ötajtós C4-ről

2017. október 28. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Befejezi a sima C4-es modell gyártását a francia márka, helyét pedig 2020-ig biztosan csak a C4 Cactus veszi át, amely méltó, de legfőképp remélhetőleg sikeresebb utódja lesz az ötajtósnak.

Mostanra biztossá vált, hogy nem jött be a Citroennek a C4-es modell, ugyanis a közel hét éve a piacon levő formatervet a nevével együtt nyugdíjazza a gyártó egy időre.

Citroen C4 Cactus_2

Ezzel együtt a franciák azt is megerősítették, hogy a 2018-ban érkező új C4 Cactus váltja fel a modellpalettán az ötajtóst, amihez megannyi változtatásra és extra bevezetésére volt szükség – például a szegmensben elsőként kínálják majd hidraulikus futóművel az autót.

Citroen-C4-Cactus-13

„A jelenlegi C4 egy hétéves designnal rendelkező modell, nekünk pedig egyszerűen döntést kellett hoznunk. Leállítjuk a gyártást, és a C4 Cactus veszi át a helyét” – mondta Xavier Peugeot gyártástervező főnök az Autocarnak adott nyilatkozatában.

Az utódról még annyit, hogy 80%-ban megújul karosszériája, illetve belül is kényelmesebbé, még minőségibb hatásúvá formálják, ám hogy mennyire, arra csak jövőre derül fény.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/