/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Limitált kiadással nyit a DS 4

2021. március 24. 18:50   |   Autoblog
címkék:  

Néhány héttel a DS 4 leleplezését követően a márka bemutatja az exkluzív La Premiére limitált szériát, amely egyes piacokon online rendelhető meg.

Az egyedi kialakítású limitált széria új lakkozott szürke, vagy cristal pearl fényezéssel, kontrasztos fekete tetővel konfigurálható. A frontrész egyediségét a krómozott gyémántdíszítésekkel ellátott fekete hűtőrács és a fényes fekete DS Wings adja. A motorházfedélen egy különleges emblémát találunk “1” felirattal. A fekete díszítések a hátsó lámpák között, a küszöböknél és az ablakkereteknél is visszaköszönnnek. A 19’’-os Sevilla könnyűfém keréktárcsák kiemelik a modell atletikus és aerodinamikus megjelenését.

Az Opéra belső a DS Automobiles egyik védjegye. A DS 4 La Premiére utasterében hatalmas felületen megjelenő Criollo barna nappabőr kárpitozás teljesen egyedülálló a szegmensben. Az óraszíj-mintázatú nappabőr ülések szellőztethetőek és masszázsfunkcióval rendelkeznek. A támlákon megjelenik a dombornyomott DS logó. A bőr a legapróbb részletekeig kidolgozott úgy a középkonzolon, mint az ajtópaneleken, a díszöltések pedig kézzel készülnek. A műszerfal meghosszabbításainál és a hátsó ajtópaneleken barna körisfa betéteket alkalmaztak.

A technológiájában is az avantgárdot képviselő DS 4 La Premiére számos, a kategóriában nem elérhető szolgáltatást kínál, mint például a kiterjesztett head-up display, amely a vezető számára fontos információt egy 53 cm-es diagonális képre vetíti ki, vagy a DS Iris Sytem újgenerációs interfész, amely a gesztusvezérléssel is működő DS Smart Touch-hoz kapcsolódik.

A felszereltségnek része a DS Matrix LED Vision fényszóró, az elektronikusan vezérelt felfüggesztés, a 2. szintű autonóm vezetést nyújtó DS Drive Assist rendszer hátsó forgalomfigyelővel és kibővített hatótávolságú holttérfigyelővel, valamint a 4 kamerával működő 360 fokos kamerarendszer és a motoros vezérlésű csomagtérajtó is. Az autót személyre szabhatjuk további opciókkal is: nyitható panorámatető, 20 colos könnyűfém keréktárcsák, Focal Electra 14 hangszórós, 690 W-os audiorendszer, éjjellátó kamera, stb.

A DS 4 La Premiére, ahogy a többi DS 4 modell, plug-in hibrid hajtásláncokkal és 180, illetve 225 lóerős PureTech benzinmotorokkal is elérhető lesz. A La Premiére modell megrendelői az elsők között vezethetnek majd DS 4-et 2021 utolsó negyedévében. A modell hazai bevezetése 2021 novemberében várható.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/