/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Limitált kiadású Polo a 40. születésnapra

2015. augusztus 07. 19:35   |   Autoblog
címkék:  

Negyven évnyi gyártás és 14 millió eladott példány után a Volkswagen útjára bocsátja a Polo speciális, jubileumi kivitelét, amiből összesen 1000 darabot fognak készíteni, kizárólag a német piacra.

A jubileumi kiadású négyajtós Polót olyan részletekről lehet felismerni, mint a színre fújt tükörházak, a sötétített hátsó lámpák, továbbá a Polo „Original” feliratok a sárvédőkön és a küszöbléceken. Mindezt LED-es fényszórók, magas fényű fekete hűtőrács és 16 colos Portago könnyűfém felnik egészítik ki. A Polo Original modellt ezen kívül exkluzív, Honey Orange metálfényezéssel is meg lehet rendelni.

Az utastér is stílusos és egyedi. A bőrborítású multifunkciós kormánykerék, váltógomb és kézifékkar egyedi árnyalatú díszvarrást kapott, az apró kockás mintás, fekete/narancs sportülések pedig a legelső legyártott Polo előtt tisztelegnek. Az összképet egyéb festett részletek és alumínium pedálok is feldobják. Az alapfelszereltség gazdag, az automata klíma mellett Bluetooth csatoló, városi vészfék asszisztens, tolatókamera és navigáció is bele tartozik.

A Polo Original hatféle hajtáslánccal, 19 950 eurótól érhető el Németországban, amivel egyébként 1119 euróval olcsóbb, mint egy hasonlóan felszerelt normál modell.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/