/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Luxus terepbuszt készített a Volkswagen

2014. március 07. 12:10   |   Autoblog
címkék:  

Genfben mutatkozott be a Volkswagen Multivan mindenfajta útra szánt változata, a Multivan Alltrack. A kikötőben stílusos hajóutánfutó-vontató, a városban pedig tágas és megbízható partner, amely elegáns megjelenésének köszönhetően az Operaház előtt is jól mutat, bőséges belterével pedig minden vásárláshoz elegendő rakteret kínál. Végül, 4Motion összkerékhajtásával és további terepes technikáival a műutaktól távol is elboldogul.

A Multivan Alltrack alapvetően eltér a piacon kapható többi „igáslótól”, egyebek mellett fényesre polírozott, 19 colos könnyűfém keréktárcsáival, „Holdfény gyöngyház” árnyalatra fényezett külsejével és utastere igényes hangulatával. Az alsó motorvédő lemezzel ellátott, szürke kontraszt árnyalatra fényezett és kimondottan robusztus első és hátsó lökhárító harmonikus együttest alkot a visszafogottan elegáns külsővel, akárcsak a kerékjáratok szegélyei, az oldalsó védőburkolatok és a rakodóperem védőborítása.

Ez a kettősség jelenik meg az utastérben is, amely minőségi és tartós anyagaival, magas fokú funkcionalitásával és a világjárók karakteres vonzerejével tűnik ki. Az igényesen varrott, kék-szürke árnyalatú legfinomabb natúr bőr kontrasztot alkot a „vinterio” eljárással készült, sötétbarna eredeti hajópadlóval. Az alumíniumkeretes ablakok szegélye mentén húzódó, tenyérnyi szélességű dekorcsík szintén e porózus anyagból készült. E sáv a kartámaszok magasságában fut mindkét oldalon egészen a vezetőtérig, így teremtve kapcsolatot a középen elhelyezett infotainment rendszerrel, amely a 20 centiméter képátlójú, kapacitív érintőképernyőről vezérelhető. A megfelelő színvonalú hangzásvilágról a Dynaudio Surround hangrendszer gondoskodik.

A padlózatban masszív sínrendszer járul hozzá a beltér kiemelkedő funkcionalitásához. A Multivan Alltrack mozgatható ülései számára kínált variálható alapon túl, mobil konyhamodul is rendelhető, amely a menetirányra merőlegesen a bal oldalon vagy az első ülések mögött egyaránt elhelyezhető. A könnyen beállítható és sokrétűen variálható modul a hűtőszekrény mellett gáztűzhelyet és frissvíz-tartállyal kiegészített mosogatót is kínál. Igény szerint a járművön kívül is használható, vagy a garázsban is tárolható.

A Multivan természetesen jóval több erényt is kínál a puszta megnyerő külsőnél. 4Motion összkerékhajtás rendszerében nagy erejű 2.0 TDI erőforrás dolgozik, amely a hátsó tengely elé épített Haldex tengelykapcsoló felé továbbítja 180 lóerős teljesítményét. A jármű terepszöge elöl 21, hátul 15 fok.

E tanulmánymodelljével a Volkswagen az összkerékhajtás területén szerzett sokéves tapasztalatait is középpontba kívánja állítani, amelynek hagyományai 29 esztendőre, egészen a T3 Transporter mikrobusz- és zárt áruszállító változatáig nyúlnak vissza. A Caddy 4Motion egyedülálló sikereket ért el az elmúlt öt év során, 2010 óta pedig különböző változataival és egyre bővülő képességeivel az Amarok pickup is jó eladásokat produkál. 2012-ben az Achleitner összkerékhajtásával készülő Crafter 4Motion tette teljessé a márka 4×4-es palettáját.

Mindez pedig nemcsak bővíti a kínálatot, hanem az ügyfelek egyértelmű igényeinek kielégítése is, hiszen Európában minden ötödik Volkswagen haszongépjárművet összkerékhajtással rendel meg tulajdonosa.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/