/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

M Performance alkatrészek a nagy BMW-khez is

2019. október 07. 12:50   |   Autoblog
címkék:  

Idén novemberben jön a BMW X6 harmadik nemzedéke, 2020 tavaszán pedig a BMW X5 M és a BMW X6 M is megérkezik az utakra, motorháztetejük alatt egy 600 lóerős V8-as benzinmotorral. Az egyedi megjelenés és a menetteljesítmény fokozásáról mindhárom újdonság esetében új BMW M Performance alkatrészek gondoskodnak. Az extraként megrendelhető tételeket a BMW X7 is megkapja.

A kiváló minőségű, prémium kategóriás alkatrészeket kivétel nélkül a nagyteljesítményű sportautókat építő BMW M GmbH tervezőmérnökei fejlesztették ki, a világ legkeményebb versenypályáin felhalmozott szaktudás kiaknázásával. A termékek minden tekintetben illeszkednek a BMW X5 M, a BMW X6, a BMW X6 M és a BMW X7 típus-specifikációihoz, így nem csupán a négy luxusterepjáró kiállását, de a modellek aerodinamikai adottságait is tovább javítják.

A BMW X5 M, a BMW X6 és a BMW X6 M sportos karakterét számos szénszálból készült BMW M Performance alkatrésszel fokozhatják tovább a bajor prémiumgyártó ügyfelei. A kézzel készült termékek többrétegű mélységét fényesen lakkozott felület emeli ki, amely úgy óvja az alkatrészt, hogy közben láthatóan hagyja a szénszál egyedi méhsejt mintázatát. A szénszálból készült BMW M Performance hűtőrács, küszöbléc és diffúzor hármasa vérbeli versenyautó-karaktert kölcsönöz a modelleknek.

A BMW M Performance sport kipufogórendszer magasfényű feketére fényezett végződéseit körbeölelő diffúzor által szabályozott légörvényt a BMW X5 M esetében magasfényű feketére fényezett BMW M Performance tetőszárny és légterelő lapok optimalizálják. Utóbbi alkatrészek ráadásul a négykerekű iránystabilitására és egyenesfutási képességére is jótékony hatással vannak.

A fekete karosszériamatricákat tartogató BMW M Performance Frozen Black Wrapping csomag az új BMW X6 sportos kisugárzását fokozza. A matt fekete és szürke színben megálmodott, „M Performance” feliratú dekormatrica a felsőkategóriás terepkupé oldalán húzódik végig. Az új BMW X6 frontrészének magasfényű feketére fényezett betétjei és a BMW X7 hátulját díszítő, magasfényű feketével kiírt típusjelzés ugyancsak a két modell sportosságát nyomatékosítja. A BMW X modellcsalád legnagyobb tagjának exkluzivitását szénszálból készült BMW M Performance külső visszapillantó-házak fokozzák tovább.

A BMW X5 M és X6 M duójához az alapfelszereltség részeként kínálja a BMW M Performance sport fékrendszert, amely opcióként a BMW X6 számára is elérhetővé válik. Nagyobb méretű, belső szellőzésű, lyuggatott és könnyűszerkezetes féktárcsáival a sport fékrendszer gyorsabb fékreakciót és még a kiegyensúlyozottabb adagolhatóságot garantál, miközben strapabíróbb, mint a hagyományos technológiák. A vörösre fényezett féknyergek leginkább nyitott küllődizájnú keréktárcsák esetében érvényesülnek, utóbbiak pedig a BMW X5 M, a BMW X6, a BMW X6 M és a BMW X7 számára egyaránt elérhetőek – téli garnitúra esetén maximum 21”, nyári garnitúra esetén pedig maximum 22” méretben.

A csillagküllő-dizájnú, 749 M kódjelű, 22” méretű BMW M Performance könnyűfém keréktárcsa a BMW X6 alá felcsiszolt Jet Black árnyalatban és matt fekete színben is megrendelhető. A speciális gyártási folyamatnak köszönhetően ezek a keréktárcsák hozzávetőlegesen egy kilogrammal kevesebbet nyomnak a mérlegen, mint hagyományos, öntvényből készült társaik, az alacsonyabb saját tömeg pedig a BMW X6 kormányozhatóságára és menetdinamikai adottságára is jótékony hatást gyakorol.

A BMW X7 alá megrendelhető súlyoptimalizált, 22” méretű, Y-küllődizájnú, 785 M kódjelű BMW M Performance kovácsolt keréktárcsák egyszerre matt és csiszolt Jet Black árnyalatban ragyognak. A BMW X5 M, a BMW X5 M Competition, a BMW X6 M és a BMW X6 M Competition opcionális extrafelszereltségei közé felkerülő, 809 M kódjelű, duplaküllő-dizájnú BMW M Performance könnyűfém keréktárcsákon elöl 295/35 ZR21, míg hátul 315/30 ZR22 méretű gumiabroncsok feszülnek, a matt Jet Black árnyalatú felniket pedig a BMW M divízió trikolor színei díszítik.

A BMW X5 M, a BMW X6 M és a két Competition modell eredendően sportos karakterét a BMW M Performance alkatrészek az utastérben is képesek tovább fokozni. A BMW M Performance sportkormány még a legdinamikusabb vezetési szituációkban is tökéletes fogást garantál. Az alapesetben vörös 12-órás jelzéssel és kézzel varrt, ezüstszürke keresztöltésekkel ellátott BMW M Performance sportkormány teljes Alcantara borítással és „M Performance” feliratú, szénszálból készült kormánybetéttel is megrendelhető. A kormány mögé szénszálból készült BMW M Performance váltófülek is választhatók.

A lábtérben „M Performance” feliratú BMW M Performance szőnyegek fokozhatják a sportosságot, a BMW M divízió trikolor árnyalatával és kontraszt-árnyalatú, bőrhatású szegélyezéssel. A BMW X6 és a BMW X7 számára ráadásul a BMW X5 M és a BMW X6 M alapfelszereltségébe tartozó, motorsport-ihlette pedálsor is megrendelhető, rozsdamentes acélból készült lábtámasszal, illetve fék- és gázpedállal.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/