/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Magyarország egyetlen BMW 7-es Individual THE NEXT 100 YEARS modellje

2016. szeptember 18. 12:30   |   Autoblog
címkék:  

Mindössze száz darab készül belőle világszerte, egy pedig biztosan magyar kézbe kerül a BMW 7-es sorozatának legkülönlegesebb kiadásából, a THE NEXT 100 YEARS modellből. Az autó Kecskeméten került átadásra tulajdonosának.

Szeptember közepén adták át Kecskeméten a BMW századik évfordulója alkalmából kiadott, világszerte mindössze 100 darabos szériában létező BMW 7-es Individual THE NEXT 100 YEARS modelljét a Linartech Autóháznál.

A centenáriumi limitált széria egyetlen magyarországi darabja egy BMW Individual 750Li xDrive THE NEXT 100 YEARS modell, melyet az elsők között rendelt meg gazdája még idén áprilisban. A limitált modell tulajdonosaként egy olyan exkluzív klubba nyert belépőt, mely világszerte mindössze száz embert érint.

A limitált széria száz évet szimbolizáló száz képviselője a vadonatúj BMW 7-es sorozat összesen ötféle kiadásban gurul le a gyártósorról, a következő modellek képében:
– BMW Individual 740Le iPerformance THE NEXT 100 YEARS
– BMW Individual 740Le xDrive iPerformance THE NEXT 100 YEARS
– BMW Individual 750Li THE NEXT 100 YEARS
– BMW Individual 750Li xDrive THE NEXT 100 YEARS
– BMW Individual M760Li xDrive Model V12 Excellence THE NEXT 100 YEARS.

A modellt a BMW Individual részleg tette a szokásosnál is különlegesebbé: A centenáriumi limitált széria exkluzív Centennial Blue karosszéria-fényezésének, a BMW Individual részleg 20 collos könnyűfém keréktárcsa-garnitúrájának, a BMW Individual finomszemcsés Merino bőrkárpitozásnak és az exkluzív utastéri részleteknek köszönhetően a luxuslimuzin megkérdőjelezhetetlenül egyedi megjelenést, abszolút vezetési élményt és fejedelmi utastéri hangulatot garantál, hajtáslánc-típustól függetlenül. A limitált széria kiváltsága egy különleges, mindössze száz darabban készülő Montblanc töltőtoll is, amely büszkén viseli a vadonatúj 7-es BMW különkiadásának árnyalatát, mintázatát és részleteit, és kizárólag ehhez a modellhez elérhető.

A „Montblanc for BMW” centenáriumi töltőtollat a tervezők a Montblanc márka minőségre, stílusra és állandó innovációra vonatkozó szilárd alapelveinek betartásával váltották valóra. A cég a BMW dizájnrészlegével együttműködve egy olyan töltőtollat alkotott meg, amely mindössze száz darabban készült el és kizárólag a vadonatúj BMW 7-es sorozat THE NEXT 100 YEARS limitált szériájának kiváltsága.

A BMW Individual 750Li xDrive THE NEXT 100 YEARS modellbe szerelt vadonatúj nyolchengeres erőforrás a legmodernebb BMW TwinPower Turbo technológiát a BMW luxuslimuzinjaiban alkalmazott egyik legrégebbi motorelrendezési hagyománnyal ötvözi. Az 1954-ben bemutatott BMW 502 modell volt a bajor gyártó történetének első négykerekűje, amelyet V8-as benzinmotorral szereltek, 100 lóerő maximális teljesítménnyel és az akkor forradalmi újításnak számító alumínium öntvénnyel. A vadonatúj BMW 7-es sorozatban dolgozó, 4,4 liter hengerűrtartalmú V8-as benzinmotor már 450 lóerő (330 kW) maximális teljesítményt és 650 Nm csúcsnyomatékot küld a hátsó – vagy opcionálisan mind a két – tengelyre. Az összkerékhajtású ünnepi modell 4,5 másodperc alatt gyorsul fel álló helyzetből 100 km/órás sebességre, miközben 100 kilométerre vetített átlagfogyasztása mindössze 8,5 liter.

„Az új BMW 7-es a márka valaha készült legjobb autója, a vállalat 100 év tudásának és tapasztalatának legjavát ebben a különleges, dedikáltan a centenáriumi évfordulóhoz készített exkluzív modelljében mutatja meg, melyből mindössze 100 darab létezik a világon. Számunkra nagy megtiszteltetés és öröm, hogy ebből egy példány, itt Magyarországon, Kecskeméten kerül új tulajdonosához és a BMW történelmének egyik kiemelkedő darabjaként a magyar utakat rója majd” – mondta el Baudouin Denis a BMW Group Magyarország ügyvezető igazgatója az ünnepélyes átadás alkalmával.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/