/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Majdnem egy autóban égett a Top Gear stábja

2018. február 04. 21:31   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Nem épp a legjobb reklám egy gyártónak, amikor forgatás közben gyullad ki szóban forgó modellje. Márpedig a Top Gearből Chris Harris és Eddie Jordan meleg helyzetbe került, amikor az Alpine A110-es, amelyben ültek, lángokba borult. Szerencsére megúszták.

Reméljük nem a Renault 1.8 literes négyhengeresével volt a baj abban az Alpine A110-esben, amely a Top Gear legutóbbi forgatásán gyulladt ki Chris Harris és Eddie Jordan alatt.

Az autót épp a Monte Carlo Rally SS17-es szakaszán nyúzták a filmesek, amikor a motorcheck lámpa kigyulladt, majd néhány pillanat múlva, amikor Harris félreállt vele, látták, hogy lángok törnek elő, így hirtelen kipattantak és jobb híján végig nézték, ahogy a francia sportautó a teljesen leég – ehhez csupán 4 percre volt szüksége.

A gyártó egyelőre vizsgálja a tűz okát, de nem lenne jó reklám az új Mégane RS-nek, ha a motorral lenne baj, ugyanis ezt az egységet kapja egy az egyben a Nürburgringi trófeát elhódítani igyekvő hot hatch.

Szerencsére a két híresség sérülések nélkül megúszta a kalandot, s csak azt sajnálják, hogy nem tudták befejezni a forgatást, de „ezek a dolgok bárkivel bármikor előfordulhatnak” – tették hozzá. Az Alpine egyelőre az összes előmodell tesztelését leállította, míg fény derül a hiba okára.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/