/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Már rendelhető az új plug-in hibrid Jeep Wrangler

2021. január 25. 18:55   |   Autoblog
címkék:  

Egyes európai piacokon már előrendelhető a vadonatúj Jeep Wrangler 4xe, a harmadik hálózatról tölthető Jeep modell a Renegade és a Compass 4xe után. A Wrangler 4xe a legfejlettebb Jeep, ami valaha készült: 380 lóerős, elektromos hajtásláncát tökéletesen a összkerék-hajtási rendszerbe integrálták, tisztán elektromos hatótávolsága pedig 50 kilométer. A forgalmazás nyáron indul a csúcsfelszereltségű First Edition modellel.

A Wrangler 4xe a valaha épített legkorszerűbb és legjobb képességű Wrangler. Hajtásláncában egy 2 literes négyhengeres turbómotort, két villanymotor/generátort, egy nagyfeszültségű akkumulátort, továbbá egy nyolcsebességes automata váltóművet találunk. A sofőrnek lehetősége van tisztán elektromos üzemben is haladni, teljesen feltöltött akkumulátorral 50 kilométert tehet meg.

Az autót előrendelőknek lehetősége lesz a First Edition kivitelek egyikét megszerezni, amely a kizárólag a legkedveltebb színekben, fekete, szürke és fehér fényezéssel lesz elérhető. A First Edition kivitel páratlanul gazdag felszereltséggel bír, a 18-as kerekek, a full LED-es fényszórók, a kemény pótkerék fedél, bent a 8,4 colos Uconnect infotainment rendszer, az adaptív tempomat, a holttérfigyelő, az automata vészfékrendszer, a hátsó keresztirányú forgalomfigyelő, a 360 fokos kamerarendszer, valamint a kulcs nélküli nyitás és indítás egyaránt az alapellátmány része. A kocsihoz emellett adnak takaróponyvát, fali töltőt és Mode 3 kábelt is. Ezenkívül a vállalt garancia is 3 évvel hosszabb (összesen 5 év).

Az exluzív First Edition modellek még a nyár beköszönte előtt megérkeznek a márkakereskedésekbe.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/