/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Már Sportline kivitelben is rendelhető a Škoda Octavia

2021. április 14. 18:15   |   Autoblog
címkék:  

Tovább bővíti a Škoda az Octavia sokrétű palettáját és először kínálja dinamikus Sportline változatban is sikermodelljének negyedik generációját. Az új kivitel az Ambition felszereltségi szint és az RS csúcsmodell közé érkezik, fekete külső részletekkel, háromküllős multifunkciós sportkormánnyal és integrált fejtámlás sportülésekkel.

skoda_octavia_combi_sportline-3

A Limousine és Combi változatban készülő Octavia Sportline extrafelszerelésként az adaptív futóműszabályzás (DCC) technikájával és számos innovatív vezetői segédrendszerrel is felszerelhető. Széles motorpalettáján egyaránt szerepelnek dízel- és benzinüzemű, illetve mild-hibrid és hálózatról tölthető hibrid változatok, valamint a földgázüzemű (CNG) G-TEC kivitel.

Az új Octavia modellváltozat külsejét a Škoda többi sorozatának Sportline verzióiból ismert fekete részletek jellemzik, a modellspecifikus első légterelő, a hűtőrács szegélye és a csomagtérajtó „Škoda” felirata így egyaránt fényes feketében jelenik meg. A szintén feketére fényezett hátsó diffúzorelemen krómozott díszléc szolgál vizuális stílusjegyként, a Limousine pedig ugyancsak fekete hátsó légterelőt kap. Alapkivitelében az Octavia Sportline fekete, polírozott, 17 colos Pulsar könnyűfém keréktárcsákkal szerelt kerekeken gördül, s extrafelszerelésként fekete, 18 colos Vega, illetve fekete, polírozott, 19 colos Taurus keréktárcsák is rendelhetők. Az első sárvédőket Sportline plakettek díszítik.

skoda_octavia_combi_sportline-2

Az Octavia Sportline egyaránt kapható gazdaságos benzin- és dízelmotorokkal, hálózatról tölthető hibrid és lágy hibrid technikával, valamint első- vagy összkerékhajtással. A motorpaletta teljesítményválasztéka a 150 LE és 204 LE közötti tartományt öleli fel. A 150 lovas 1.5 TSI extrafelszerelésként hétfokozatú DSG sebességváltóval és mild-hibrid technikával, míg a DSG sebességváltóval szerelt, 190 lóerős 2.0 TSI összkerékhajtással rendelhető.

skoda_octavia_sportline-1

A plug-in hibrid hajtásrendszerű Octavia iV Sportline teljesítménye 204 LE. A 2.0 TDI erőforrás 150 LE és 200 LE teljesítménylépcsőkben kapható. Az adaptív futóműszabályzás dinamikusabb megjelenést és egyéni menettulajdonságokat kölcsönöz az autó számára, miközben összesen 15 fokozatban folyamatosan állítja a lengéscsillapítás karakterisztikáját a hangsúlyosan kényelmes és az alapvetően sportos hangolás között. Kívánságra a borulásérzékelővel kiegészített proaktív utasvédelem, az első ülések között kinyíló központi légzsák, valamint olyan innovatív vezetői segédrendszerek növelik a biztonságot, mint a kikerülés-asszisztens és a bekanyarodás-asszisztens.

skoda_octavia_sportline-4

Az Octavia Sportline utastere a Style felszereltségi szintre épül és szövetborítású műszerfallal, valamint zongoralakk-fekete dekorbetétekkel készül. Az integrált fejtámlákkal kiformált sportüléseket különösen jól szellőző ThermoFlux kárpit borítja. A multifunkciós sportkormány háromküllős kialakítású és Sportline plakettet hordoz, az első küszöbléceken pedig „Octavia” felirat tűnik fel.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/