/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Már tesztelik a legdurvább kompakt BMW-t

2022. június 14. 18:10   |   Autoblog
címkék:  

Az új BMW M2 világpremierje előtt néhány hónappal a nagyteljesítményű prémium kompakt sorozatgyártás előtti utolsó tesztjei is megkezdődtek. Az új BMW M2 a hétköznapok útjain ad hamisítatlan motorsport-technológiát a bajor prémiummárka ügyfeleinek kezébe, a világpremier előtt így a mérnökök az osztrák Salzburgring aszfaltcsíkján tökéletesítik a modell menetdinamikai adottságait.

Az átfogó megmérettetés középpontjában az új BMW M2 hajtáslánc- és futómű-technológiája áll. Az újdonság a BMW M GmbH exkluzív limitált szériája, a BMW M2 CS teljesítményszintjével büszkélkedhet, amely minden körülmények között színtiszta versenyhangulattal nyűgözi le vezetőjét – még határon autózva is.

Az új BMW M2 motorházteteje alatt a BMW M3 / M4 modellpáros sokszor bizonyított erőforrása dolgozik. A kétféle váltóalternatíva – a hatfokozatú manuális váltó és a nyolcfokozatú M Steptronic automataváltó – extrém dinamikus menettulajdonságokat és színtiszta vezetési élményt ígér. A sportos vezethetőséget adaptív BMW M futómű és hátsókerék-meghajtás fokozza. Az új BMW M2 erőteljes fékrendszere ugyancsak az M3 / M4 modellpáros öröksége, amely minden vezetési szituációban könnyed irányítást és fáradhatatlan fékerőt garantál.

Az új M2 sportos kiállását számos motorsportos felszereltségi opció teszi teljessé. Ilyen például a szénszálból készült tető, amely jelentős mértékben csökkenti a modell saját tömegét. A nóvum utasterébe az opcionális extrafelszereltség részeként szénszálból készült BMW M első kagylóülések is rendelhetők, amelyek az új BMW M2 versenypályás adottságait nyomatékosítják.

Az új BMW M2 októberben ünnepli világpremierjét, piaci bevezetése 2023 áprilisában kezdődik.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/