/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Már utcán a Honda NSX

2015. július 18. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Legalábbis Amerikában, ahol egyszerre két piros példányt sikerült lefotóznia egy szemfüles rajongónak. A prototípusok teljes álca nélkül rótták az utakat, nem kis feltűnést keltve. A modell még idén a kereskedésekbe kerülhet.

Két darab Acura (Honda) NSX-et kapott lencsevégre egy Theodoros9 néven a reddit oldalán regisztrált tag.

A piros prototípusok bármiféle álcázás nélkül gurulgattak Amerikában, ami előrevetíti, hogy már nem kell sokat várnunk a gyártás beindulásáig. Bár a technikai specifikációkról egyelőre nincsenek pontos adatok, annyi tudható, hogy a 3.5 literes V6-os benzinmotort három darab elektromos egység egészíti majd ki, így az összteljesítmény 550 lóerő köré lesz tehető.

Az elől 245/35 ZR19, hátul 295/30 ZR20-as felnik mögé négy- illetve hatdugattyús féknyergek, valamint karbon-kerámia tárcsák kerülnek, mindezek ellenére is a japánok szeretnék az Audi A8-as árán tartani a sportkocsit, amely a tengerentúlon 115 900 dollárt, vagyis kevesebb, mint 33 millió forintot jelent.

Az első példányok még idén a kereskedésekbe kerülhetnek, a későbbiek során pedig talán még durvább (Type R vagy versenypálya-csomagos) kiadások is érkezhetnek.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/