/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Margot Robbie lett a Nissan elektromos jármű nagykövete

2017. február 22. 08:30   |   Autoblog
címkék:  

Margot Robbie színésznő bemutatkozott, mint a Nissan új elektromos jármű nagykövete, miközben éjfélkor a BladeGliderrel – az autógyártó radikális, teljesen elektromos sportautójával –végigszáguldott a világhírű Monacói Nagydíj versenypályáján.

Nissan signs actor Margot Robbie as its first electric vehicle ambassador

A Nissan BladeGlider prototípus – melynek végsebessége 190 km/óra és mindössze öt másodpercre van szüksége a százas tempó eléréséhez – szembemegy a teljesen elektromos sportautókról alkotott elképzelésekkel. A prototípus, mely az autók vezetésére, meghajtására és társadalmi integrációjára vonatkozó jövőkép, a Nissan Intelligens mobilitás része, bemutatja milyen izgalmasak és lenyűgözőek is lehetnek az elektromos járművek.

Nissan signs actor Margot Robbie as its first electric vehicle ambassador

Margot Robbie alaposan letesztelte a radikális háromülésest Monaco lezárt utcáin, majd versenybe szállt egy másik BladeGliderrel. A 272 lóerős sportautók egymást üldözték az ikonikus alagútban, majd mielőtt megérkeztek volna a pompázatos Casino térre, még feszegették egy kicsit a határokat  a Massenet-en. Az Öngyilkos Osztag és a Wall Street farkasa sztárja a BladeGlider drift képességeit is megcsillantotta, miközben bevette az ikonikus Fairmont hajtűkanyart.

Nissan signs actor Margot Robbie as its first electric vehicle ambassador

A világ legnépszerűbb elektromos járművének gyártója, a Nissan, az energia termelésének és felhasználásának folyamatát is forradalmasítja olyan termékeivel, mint az intelligens xStorage Home egység és a járműről hálózatra töltő technológia, mellyel a járművek akkumulátorából táplálható vissza az elektromosság.

A Nissan BladeGlider látható lesz a 2017. március 7. és 19. között megrendezett 87. Genfi Autószalonon is.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/