/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Máris leégett a Honda NSX

2014. július 25. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Alig egy napig rótta a köröket a Nürburgringen, már a lángok martalékává vált a Honda csúcs sportautójának prototípusa. A hibrid négykerekű hátulja porig égett, míg a manapság egyre több típusban a tűzért felelős elektromos rendszer ép maradt.

Sosem jó reklám egy autógyártónak, ha lángra kap egy modellje, ám amíg ez nem egy ügyfele kezei közt történik, hanem ellenőrzött körülmények mellett a példány bevezetése előtti tesztfázisban, az még elfogadható.

Márpedig a Honda NSX-ének így lett vége. Az autót nem érték külső hatások, pusztán egyszer csak elkezdett égni. Ahogy a képeken is látszik, olyan gyorsan elterjedt a tűz a hibriden, hogy a tűzoltóknak csak egy marék ócskavasat sikerült megmenteniük.

Érdekes azonban, hogy a maradványokból tisztán kivehető módon az autó eleje ép maradt, márpedig az ott dolgozó két elektromos motor sokkal inkább gyúlékonynak számít a mai szuperautók körében, mint a hagyományos erőforrás – amely ez esetben a hátsó tengely előtt dolgozott, ahonnan valószínűsíthető a tűz kiindulása.

A még köröket futó, teljesen ép autó itt megtekinthető mozgás közben.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/