/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Máris leégett a Honda NSX

2014. július 25. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Alig egy napig rótta a köröket a Nürburgringen, már a lángok martalékává vált a Honda csúcs sportautójának prototípusa. A hibrid négykerekű hátulja porig égett, míg a manapság egyre több típusban a tűzért felelős elektromos rendszer ép maradt.

Sosem jó reklám egy autógyártónak, ha lángra kap egy modellje, ám amíg ez nem egy ügyfele kezei közt történik, hanem ellenőrzött körülmények mellett a példány bevezetése előtti tesztfázisban, az még elfogadható.

Márpedig a Honda NSX-ének így lett vége. Az autót nem érték külső hatások, pusztán egyszer csak elkezdett égni. Ahogy a képeken is látszik, olyan gyorsan elterjedt a tűz a hibriden, hogy a tűzoltóknak csak egy marék ócskavasat sikerült megmenteniük.

Érdekes azonban, hogy a maradványokból tisztán kivehető módon az autó eleje ép maradt, márpedig az ott dolgozó két elektromos motor sokkal inkább gyúlékonynak számít a mai szuperautók körében, mint a hagyományos erőforrás – amely ez esetben a hátsó tengely előtt dolgozott, ahonnan valószínűsíthető a tűz kiindulása.

A még köröket futó, teljesen ép autó itt megtekinthető mozgás közben.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/