Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Matt LeBlanc lesz a Top Gear egyik műsorvezetője

2016. február 05. 08:30   |   DG
címkék:  

Az amerikai színész, Matt LeBlanc lesz az egyik műsorvezetője a képernyőkre májusban visszatérő Top Gear-nek, a Föld legnagyobb autós szórakoztató műsorának. A műsor 39 éves történetében ez lesz az első alkalom, hogy nem brit származású a műsor házigazdája.

A világ legnézettebb és leghíresebb autós műsora, a Top Gear márciusban szakadt meg, miután Jeremy Clarksont elbocsájtották a csatornától. Két műsorvezető társa, Richard Hammond és James May nélküle nem kívánta folytatni, így szolidaritásból ők is távoztak. Elszegődtek az Amazon Prime-hoz és új autós műsorral fognak jelentkezni.

Természetesen a Top Gear is tovább él, május 8-án kerül adásba a BBC 2 csatornán. Tavaly decemberben nyilvánosságra hozták a műsor új csapatát, azonban úgy látszik, ez nem a végleges felállás. Chris Harris és Sabine Schmitz elhagyták a produkciót, Chris Evans maradt csak a helyén. A mai bejelentés szerint pedig a Jóbarátok és a BBC-n futó népszerű vígjáték, az Episodes Golden Globe-díjas sztárja, Matt LeBlanc csatlakozik hozzá.

LeBlanc nemzetközi hatása sosem volt erősebb, mint ma annak ellenére, hogy a nemzetközi szenzáció, a Jóbarátok forgatása 12 évvel ezelőtt fejeződött be. Az ő neve már ismerős a Top Gear nézői számára, hiszen két alkalommal is a műsor vendége volt, valamint ő volt a leggyorsabb híresség a megfizethető árú autóval. Emellett LeBlanc vezette a legutóbbi Top Gear különkiadását, a The Races című műsort, melyben ő vitte végig a rajongókat az elmúlt 22 rész legemlékezetesebb verseny pillanatain.

Matt LeBlanc csatlakozása után rövidesen a további Top Gear tagok személyét is felfedik.

Az új Top Gear 2016. május 8-án indul és első körben 16 epizóddal fut majd.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Még nem érkezett hozzászólás.

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!