/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Mazda3 350 lóerővel

2019. október 02. 17:40   |   Autoblog
címkék:  

Az Észak-Amerikai Mazda Motorsport ma bemutatta programjának legújabb képviselőjét, a Mazda3 TCR versenyautót. A Mazda3 TCR az IMSA 2020-as Michelin Pilot Challenge-ben fog először pályára lépni, egy 4 órás tartóssági verseny keretében, amely a Rolex 24 órás daytona-i versenyhétvégéjének (2020. január 26.) része.

A 2019-es, sorozatgyártású Mazda3 hatchback feltűnő dizájnját megtartva a Mazda3 TCR alakján a márka Kodo formanyelvének vonalai tükröződnek. A Mazda amerikai, Irvine-ban található dizájn-központjának tervezői számos órát töltöttek azzal, hogy a Mazda3 aerodinamikai mutatói megfeleljenek a TCR szabályainak, és mindez egybecsengjen a Mazda3 letisztult vonalaival. A versenygép mindenesetre szédületesen jól néz ki, nem bánnánk, ha valami hasonlót a közutakon is viszontláthatnánk.

A Mazda3 TCR-ben négyhengeres, 350 lóerős turbómotor dolgozik hatsebességes versenyváltóval, melyet a Long Road Racing (a globális Mazda MX-5 Cup car gyártója) fejlesztett. A Mazda3 TCR-t úgy homologizálták, hogy alkalmas legyen a világ különböző pontjain rendezett 36 verseny bármelyikére.

A Mazda3 TCR ára 175 000 dollártól indul.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/