/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Meditációs szentély 471 lóerővel

2022. március 21. 17:20   |   Autoblog
címkék:  

Újabb limitált szériával kápráztatja el ügyfeleit a Lexus LC 500. A kupé és kabrió kivitelben egyaránt megrendelhető Inspiration Series a harmóniát és az egyensúlyt helyezi a középpontba.

A Lexus először öt évvel ezelőtt vette fel kínálatába az Inspiration Series különkiadást, amely a prémium márka típusainak kívánatos csúcskiviteleként szerzett rangot magának. A mindenkori legexkluzívabb széria formai megoldásaival, menetdinamikai fejlesztéseivel, exkluzív részleteivel emelkedett ki a kínálatból, évről évre más értékek mentén alkotva újra a tökéletesség fogalmát.

Az idei évben az Inspiration Series a kikapcsolódásra helyezi a hangsúlyt. Olyan, meditatív környezetet teremt, amely segít magunkra találni és a lényegre összpontosítani, bármekkora zűrzavar uralkodik is a világban. A Lexus LC 500 modellcsalád mindkét karosszéria-változatában, azaz Coupé és Convertible kivitelben egyaránt elérhető különkiadás speciális szín- és anyagválasztásának köszönhetően valóságos menedéket nyújt a szerencsés keveseknek – a szériából ugyanis mindössze 150 példány készül.

Az Iridium-ezüst fényezéshez fekete dekorelemek társulnak, a hűtőmaszktól kezdve az első és hátsó lámpatestek házán át a küszöbborításig és a hátsó légterelőig. Az utastérben ezzel párhuzamosan egy egészen különleges bordó árnyalat, a Dark Rose képez elegáns ellenpontot a fekete környezettel. A félanilines bőrbe burkolt ülések betétjén, a műszerfalon, a padlókonzolon, a biztonsági öveken, valamint számos felület öltésein megjelenő tónus a kupén is remekül érvényesül, igazán azonban a kabrióban tud kibontakozni – szó szerint, hiszen ennek többrétegű vászontetejét is Dark Rose színben kínálja a limitált széria.

A tökéletes ellazulásról 13 hangszórós Mark Levinson surround audiorendszer, valamint az egyedülálló Climate Concierge klímaberendezés gondoskodik; utóbbi az ülés- és kormányfűtés, illetve az üléshűtés automatikus működtetésével egészíti ki a légkondicionáló berendezés hatását, így gyorsabban és egyenletesebben biztosítva a kívánt klímaviszonyokat. Ha pedig mégis izgalomra vágyunk, elég egy kicsit mélyebbre nyomni a gázpedált.

Az 5,0 literes, nyolchengeres szívómotor 471 lóerős csúcsteljesítménye és 540 Nm maximális forgatónyomatéka villámgyorsan magával ragadja az autót, amely 5 másodperc alatt gyorsul 100 km/órára, és meg sem áll 270 km/óráig.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/