/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Még az idén megérkezik a Škoda új kompakt modellje, a Scala

2018. október 17. 18:30   |   Autoblog
címkék:  

Sziluettjének első képét követően új kompakt típusa nevét is nyilvánosságra hozta a cseh gyártó – Škoda Scala. A név eredete a latin scala szó, amelynek jelentése lépcső vagy létra, s a Škoda e piaci szegmensben tett újabb jelentős lépésére utal.

Scala modelljével a Škoda első ízben alkalmazza sorozatgyártásban új, érzelmekben gazdag külső és belső formai nyelvezetét, amely a Vision RS révén már a Párizsi Autószalonon is nagy figyelmet keltett. A nagy hagyományokra visszatekintő cseh márka műszakilag is nagy lépést tesz előre, s olyan innovatív felszereléseket is kínál, amelyek korábban csupán a felsőbb kategóriákat jellemezték.

Az új Scalát mindemellett egy további új és semmi mással össze nem téveszthető ismertetőjegy is jellemzi, a kompakt újdonság ugyanis a márka első sorozatgyártású európai modelljeként visel a márkalogó helyett Škoda feliratot csomagtérajtaja közepén. A Scala még az idén megérkezik az európai piacokra.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/