/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Még dögösebbé tehető az új BMW 6-os Gran Turismo

2017. július 18. 11:00   |   Autoblog
címkék:  

Az új BMW 6-os Gran Turismo sportos jellegét új szintre lehet emelni a modell-specifikus BMW M Performance Parts alkatrészcsomaggal, amely novemberben válik elérhetővé. A testreszabott és motorsport-inspirálta alkatrészek, amelyek a meghajtást és a felfüggesztést fejlesztik tovább, még tovább fokozzák a vezetés élményét, miközben az autónak egyedi megjelenést is kölcsönöznek.

A BMW M Performance Parts termékcsalád autentikus stílusában a BMW M GmbH jól megalapozott, versenyzéssel kapcsolatos szakértelme tükröződik, amelyre az alkatrészek megalkotása során támaszkodtak. Minden egyes alkatrész teljes mértékben megfelel a BMW Group szigorú, az anyagok kiválasztására, a tervezésre és a kivitelezés minőségére vonatkozó előírásainak. A szóban forgó alkatrészek cseréje nincsen hatással a járművek garanciájára.

A BMW M Performance kipufogó nem mindennapi megjelenést kölcsönöz az autó hátuljának, ugyanakkor olyan sportos hangzást biztosít, amely komfortossá teszi az utazást hosszabb távokon is. A hangtompító rozsdamentes acélból készült, és kifejezetten a benzinmotoros modellekhez, a BMW 630i, 640i és 640i xDrive Gran Turismóhoz készült. A motor típusától és a felszereléstől függően, kör vagy trapéz alakú kipufogóvéggel érhetőek el, króm vagy szénszálas kivitelben. A kerek kipufogóvéget gravírozott M logó, míg a trapéz alakút M Performance felirat díszíti.

A BMW 6-os Gran Turismo vezetési dinamikája és megjelenése egyaránt sokat köszönhet a 21 hüvelykes BMW M Performance könnyűfém keréktárcsáknak, melyek súlycsökkentő kovácsolási technikákkal gyártják kétszintes, kétszínű, duplaküllős kialakítással. Az exkluzív megjelenésű kerekekre különböző méretű gumiabroncs kerül; az első tengelyre 245/35 R21, míg a hátsó tengelyre 275/30 R21-es gumi, defekttűrő kivitelben.

A 6-os Gran Turismo még a legdinamikusabb vezetési stílus mellett is állandó fékteljesítményt ér el a belső hűtésű, perforált könnyűszerkezetes féktárcsákkal és alumíniumból készült, rögzített négydugattyús féknyereggel az első tengelyen, illetve egydugattyús lebegő féknyereggel a hátsó tengelyen. A piros féknyergek vizuálisan is visszaigazolják, hogy a BMW M Performance sport fékrendszer kialakítása a motorsportból ismert rendszereket követi.

A BMW M Performance fényes fekete vesék kifejezetten dinamikus megjelenést kölcsönöznek az új BMW 6-os Gran Turismo orrának. A légfedél fekete rácsaival kiegészülve, a BMW vese tökéletes színharmóniát sugall. A BMW M Performance külső tükörborításának szénszálas kivitele újabb vizuális élményt nyújt. A szénszálas műanyag-alapú elemeket nagy gonddal, kézzel készítették, kifejezetten a BMW 6-os Gran Turismo számára. A BMW M Performance Frozen Black fólia tökéletesen kiemeli a sportos-elegáns vonalakat és a harmonikus arányokat, amelyek az új BMW 6-os Gran Turismo-t jellemzik. A matt fekete és a szürke csíkok ízlésesen hangsúlyozzák az autó geometriáját.

A BMW M Performance sportkormány versenyautós érzetet kelt: az alcantara borítású fogófelület, a nagy hüvelykujj-támaszok, illetve az enyhén lapított alsó rész kellemes fogást, optimális markolatot, illetve közvetlen kormányzást biztosítanak. Puha nappabőr a felső és az alsó részen, valamint a kormánykerék közepén, ezüstszürke keresztöltéses varrás és a kormány közepén egy piros jelzés 12 óránál – ezek jellemzik a sportkormányt. A nyolcsebességes Steptronic sportváltó a kormányról is vezérelhető. A vezetőfülkébe tervezett termékcsoport tagjai között BMW M Performance lábszőnyegek is szerepelnek.

A BMW M Performance modell-specifikus alkatrészek az új BMW 6-os Gran Turismo bevezetésével egy időben válnak elérhetővé. A termékek az Original BMW Accessories program részeként kerülnek forgalomba, értékesítésükről és beszerelésükről a BMW márkakereskedői, értékesítési leányvállalatai és szervizpartnerei gondoskodnak.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/