/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Még extravagánsabb lehet a BMW XM

2023. február 23. 16:10   |   Autoblog
címkék:  

A BMW Group spartanburgi gyára bővíti a karosszériafényezések választékát a BMW M GmbH első hálózatról tölthető hajtáslánccal szerelt nagyteljesítményű modelljéhez, a BMW XM-hez.

Összetéveszthetetlen, ellenállhatatlan, szokatlan: erőteljes megjelenése és egyedi formanyelve kivételes jelenséggé emeli az első BMW XM modellt a világ útjain. A BMW M GmbH első hálózatról tölthető hajtáslánccal felvértezett nagyteljesítményű modelljének extrovertált kisugárzása éppúgy lenyűgöző, mint az innovatív M Hybrid hajtáslánc-technológiája, melynek maximális rendszerteljesítménye 653 lóerő. A BMW XM egyedülálló karakterének hangsúlyozására és a tulajdonosa által képviselt személyes stílus kifejezésére egyaránt új lehetőségeket nyitnak a BMW Individual különleges karosszériafényezések, amelyek 2023 áprilisától rendelhetők meg.

A BMW Group egyesült államokbeli, Spartanburg városában működő gyárában a fényezési folyamatok rugalmasságát még tovább növelik: a jövőben a BMW Individual speciális karosszériafényezések a plug-in hibrid modellekhez is elérhetővé válnak. Az új karosszériaszínek, köztük a BMW Individual Urban Green, a BMW Individual Petrol Mica metál, a BMW Individual Anglesey Green metál és a BMW Individual Sepia metál változatok még különlegesebbé és egyedibbé varázsolják a BMW XM extravagáns kisugárzását.

A BMW Individual különleges karosszériafényezések, amelyek éppoly exkluzívak, mint amilyen kifejező erejűek, még hangsúlyosabbá teszik a BMW XM külső formanyelvét, amelyet nagy felületek, dinamikusan áramló vonalak és határozott élek jellemeznek. A BMW Individual különleges karosszériafényezések mindegyikét önálló gyártási folyamat keretében, jelentős arányban kézzel végzett munkával alkalmazzák. A különösen precíz felületkezelés és a gondos kivitelezés biztosítja, hogy lenyűgöző színmélység és maximális ragyogás jellemezze a különleges karosszériafényezésű modelleket.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/