/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Meg fog lepődni, melyik autót lopják leginkább

2016. december 31. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Nyilvánosságra hozták Nagy-Britannia bűnözői által leginkább kedvelt autótípusokat. E szerint nem érdemes Porsche 911 Carrera tulajdonosnak lenni, ugyanis minden hatodik példányt visznek el idő előtt bontásra a tolvajok. De a Mercedes tulajok se örülhetnek…

Év végéhez közeledve mindenféle statisztikákat nyilvánosságra hoznak a különböző gyártók és szervezetek, melyek nem mindegyike pozitív hangvételű. Itt vannak például a lopási statisztikák, amik országonként erős eltérést mutatnak a „legnépszerűbb” négykerekűeket illetően.

A legutóbbi, briteknél végzett felmérés szerint a Porsche 911 Carrera 4S tulajdonosoknak van igazán félnivalójuk, ugyanis minden hatodik ilyen gépkocsi illetéktelen kezekben végezte az idei évben Nagy-Britanniában.

A német sportautót egy honfitársa követte a második helyen a Mercedes-Benz CLC személyében 11-ből 1 lopott példánnyal, majd a harmadik helyezett nem sokkal lemaradva a Range Rover Evoque.

Persze az eredmény csalóka lehet, hisz jóval kevesebb ilyen autó rohangál a szigetország útjain, mint mondjuk Ford Fiestából, így darabszámra nem ezek a legkeresettebb modellek, mégsem árt a lehető legmagasabb biztonsági intézkedéseket megejtenie a tulajdonosoknak. A Fiesta egyébként a lista szerint az ötödik legkeresettebb típus, őt a Honda Jazz előzi meg. A tanulmány arról is említést tesz továbbá, hogy az elmúlt húsz évben most először emelkedett a lopott autók száma, összesen 80 047 bejelentett darabbal – és ez nem tartalmazza a betöréses lopások során eltulajdonított kocsikat.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/