/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Még izgalmasabb a Ford Fiesta ST-Line

2018. november 05. 17:35   |   Autoblog
címkék:  

Az idei évben eddig a Fiesta-eladások közel egyötödét kitevő, sportos Fiesta ST-Line modell Red Edition és Black Edition változatai egyedi, feltűnő külső és belső részletmegoldásokkal erősítik tovább az autó dinamikus stílusát.

A három- és ötajtós karosszériával egyaránt megrendelhető Fiesta ST-Line Red Edition és Black Edition modelleket a Ford 140 lóerős, 1,0 literes EcoBoost benzinmotorja hajtja, és sportos hangolású futómű gondoskodik az agilis, élvezetes menetteljesítményről.

Az új Fiesta ST-Line Red Edition kivitel Race Red külső fényezését matt fekete (a szélükön ragyogó feketével kontúrozott) sávok díszítik, amelyek a tetőről a motorháztetőn át egészen az első légterelőig végigfutnak. A Fiesta ST-Line Black Edition változat fényezése Panther Black árnyalatú, és a matt fekete sávok kontúrja magas fényű vörös.

Mindkét változaton a karosszéria színére fényezett, túlméretes spoiler látható, valamint vörös karimájú, Panther Black fényezésű 17 colos keréktárcsák és fekete külső tükörburkolatok, amelyeken egy vízszintes vörös sáv fut keresztben.

A kontrasztos színtéma az utastérben is megjelenik. A részleges bőrkárpitozású sportüléseket, az ajtóbehúzó fogantyúkat, a középső szellőzőnyílások keretét és az utasoldali dekorációs elemet vörös betétek díszítik. Vörös öltésekkel készül a lapított alsó karimájú, bőrborítású kormánykerék, a váltókar szoknyája, a kézifékkar, a padlószőnyeg és a belső ajtóburkolat is.

Az új Ford Fiesta ST-Line Red Edition és Black Edition modellek már megrendelhetők bizonyos európai piacokon.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/