/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Még nem is létezik, már árulják a Mercedes új hiperautóját

2017. november 07. 19:15   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Az első, F1-es motorral szerelt, közúton is használható autó lesz a Földön a Mercedes-AMG Project One járgánya, amelyet csak 275 kiválasztott szerencsés élvezhet 2019 második negyedévétől, ám valaki dupla összegért közéjük tartozhat, ha beruház az alábbi hirdetésre.

Épphogy néhány hete rántotta csak le a leplet eddigi legdurvább négykerekűjéről a német márka, máris felbukkant egy eladó példány a mobile.de használtautós portálon.

A müncheni kereskedés nem kevesebb, mint 4,51 millió euróért (közel 1,4 milliárd forintért) kínálja a várhatóan mindössze 275 példányszámban gyártásra kerülő csodamasinát, a Mercedes-AMG Project One-t. Ez majdnem pont a duplája a gyártó által meghirdetett 2,27 millió eurós (több mint 700 millió forintos) indulóárnak.

Ha valós a hirdetés, a kereskedés valószínűleg bebiztosított magának egyet az előrendelések során a Project One-ból. A szállítást 2019 második negyedévére ígérik, persze nem árt óvatosan kezelni a dolgot, ugyanis nem egyszer éltek már vissza kereskedések jövőbeli ritkaságok meghirdetésével, amelyek aztán hamisnak bizonyultak, csupán reklámcélt szolgáltak.

Ezzel együtt biztosan lesz néhány ember a Földön, aki saját szórakoztatására fogja megvásárolni a világ első, F1-es motorral szerelt, utcai hiperautóját, melynek meghajtásáról egy 1.6 literes V6-os turbómotor, valamint négy további elektromos aggregát fog gondoskodni bőven ezer lóerő feletti összteljesítménnyel.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/