/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Még sportosabb külsőt kapott az Audi A1, A4, A5, Q7 és Q8

2021. június 03. 18:15   |   Autoblog
címkék:  

Az Audi A1 számára vonzó felszereltségi összeállítások, míg az Audi A4 és A5 sorozatokhoz markáns optikai csomagok értékesítését kezdte meg az Audi, az új különleges sorozatú Q7 és Q8 modellek pedig nyártól érkeznek.

Audi A1

A vonatkozó kipufogógáz-szabványokra való felkészítés keretében a legerősebb modellváltozat, vagyis az Audi A1 Sportback 40 TFSI 5 kilowattal megemelt, 207 LE teljesítménnyel és 320 newtonméter maximális forgatónyomatékkal érkezik a 2022-es modellévre. A megnövelt teljesítmény mellett az Audi az S line competition felszereltségi csomagot és a vörös kontrasztárnyalatú díszvarrások összeállítását is kínálja legsportosabb kisméretű modelljéhez. Az Audi A1 Sportback 40 TFSI mellett már a 35 TFSI és a 30 TFSI számára is megrendelhető az S line competition felszereltségi csomag.

A csomagban egyebek mellett a külső visszapillantó tükrök platinaszürke házai, az Ascari-kék színváltozaton pedig platinaszürke fólia Audi-karikák is szerepelnek. A Mítoszfekete kontrasztárnyalatú tetőn és az ugyanezen színre fényezett oldalsó küszöbborításokon túl a matt fekete singleframe hűtőrács fényes fekete szegéllyel készül, s az első és hátsó Audi-karikák, valamint a típusjelzés hátul szintén feketében jelenik meg. A sötétített LED-fényszórókkal és LED-technikájú hátsó lámpákkal közösen ezen elemek tökéletes összhangot alkotnak az Ascari-kék metálfényezéssel, amely kizárólag az S line competition felszereltségi csomaggal együtt rendelhető.

Szintén feltűnőek a matt platinaszürke első légterelő-pengeidom, a külső visszapillantó tükrök platinaszürke házai és az Ascari-kék metálfényezéssel együtt az oldalsó küszöbborítások felett megjelenő, ugyancsak platinaszürke fólia Audi-karikák. Az új S line competition felszereltségi összeállítást a Mítoszfekete hátsó S line légterelő és a diffúzorelem platinaszürke díszítőeleme teszi teljessé. Örömmel fogadhatják az A1-rajongók az extrafelszerelésként rendelhető, 18 colos könnyűfém keréktárcsákat is.

Az Audi A1 Sportback S line competition hamarosan rendelhető hazánkban is.

Audi A4 és Audi A5

Az új modellévre az S line competition és az S line competition plus révén két új optikai csomag jelenik meg májusban az Audi A4 és A5 kínálatában, vonzó kiegészítőkkel járulva hozzá e két modell sportos fellépéséhez.

Az Audi A4 S line competition optikai csomagja az S line külső optikai csomagot és fekete csomagját tartalmazza. Utóbbiban a matt hűtőrács, az első légterelő-pengeidom, a kőfelverődésvédő, az S4-légterelő és a singleframe hűtőrács Audi-karikái egyaránt fekete színűek. A még dinamikusabb megjelenés szolgálatában 19 colos keréktárcsák teszik teljessé a csomagot. Az S line competiton plus csomagot választva az Audi A4 számára, mindez LED-technikájú fényszórókkal, hangulatvilágítás-csomaggal, a külső visszapillantó tükrök fekete házaival és alumíniumbetétes, megvilágított küszöblécekkel egészül ki. 204 lóerőtől minden teljesítményváltozat vörösre fényezett féknyergekkel készül.

Az új modellévben mindkét csomagváltozat esetében Briliánsfekete színű tetővel is megrendelhető az Audi A4 Limousine. A külső színek palettáján a Terra-szürke, a Kvantumszürke, a Daytona-szürke, a Tangóvörös, a Gleccserfehér, a Navarra-kék, a Turbókék és a Mítoszfekete sorakozik, de az Íbiszfehér alapszín és a külső visszapillantó tükrök házainak Briliánsfekete kombinációja is választható.

Akárcsak az Audi A4, az Audi A5 vásárlói is választhatják az S line competition vagy az S line competition plus csomagot. Az Audi A5 számára készült S line competition összeállítás a 20 colos könnyűfém keréktárcsák mellett szintén az S line külső optikai csomagra épül, olyan feltűnő fekete elemekkel kiegészítve, mint például az első légterelő vagy a hűtőrács. Az Audi A5 S line competition plus csomagjában egyebek mellett Matrix-LED fényszórók, a külső visszapillantó tükrök fekete házai, vörösre fényezett féknyergek, valamint hangulatvilágítás-csomag hangsúlyozza a dinamikus megjelenést. Külső fényezésként a District-zöld, a Kvantumszürke, a Daytona-szürke, a Tangóvörös, a Gleccserfehér, a Navarra-kék, a Turbókék és a Mítoszfekete áll rendelkezésre. Az Audi A5 Coupé szintén rendelhető Briliánsfekete tetővel.

Az S line competition vagy S line competition plus csomaggal felszerelt A4 és A5 modellek hamarosan rendelhetőek Magyarországon is.

A Q-család

A SUV-modellek piaci szegmensében a Q7 és a Q8 competition plus különleges sorozatú modelljeivel száll versenybe az Audi a 2022-es modellévben. A Q-család legnagyobb tagjait különlegességek avathatják kívül és belül egyaránt még vonzóbbá. A fekete elemek plus optikai csomagja mind az Audi Q7, mind a Q8 S line külső optikai csomagját egyénibbé teszi. A singleframe hűtőrács szegélye és lamellázata egyaránt fekete, és az ugyancsak fekete Audi-karikákkal és díszítőelemekkel hatásosan emeli ki a két különleges sorozatú modell orrkialakítását.

A széria Audi Q7 számára extrafelszerelésként már rendelhető Karbon-stíluscsomag szénszál erősítésű műanyag tükörházakkal és ajtóbetétekkel hangsúlyozza a különleges sorozatú modellek sportos karakterét. Ezek mellett az Audi Q8 singleframe hűtőrácsa is fényes fekete bevonatú. Mindkét modell 21 colos könnyűfém keréktárcsákkal érkezik, de az Audi Q7 extrafelszerelésként 22, a Q8 akár 23 col colos keréktárcsákkal is rendelhető. Míg az Audi Q7 új S line competition plus összeállításában fekete díszítőelemek szerepelnek, az Audi Q8 hátsó lökhárítóján karbon hatású díszléc hangsúlyozza a SUV-modell sportos karakterét. Mindkét különleges sorozatú modell vörösre fényezett féknyergekkel készül és az S-logó LED-technikájú kivetítésével üdvözli utasait.

Sötét tónusok, célzottan alkalmazott színes stílusjegyek és az S-modellekből ismert karbon dekorbetétek határozzák meg az Audi Q7 és Q8 új, különleges sorozatú modellváltozatainak utasterét. A Karbon-stíluscsomag mindezt a váltókar karbonbetétjével egészíti ki.

Az Audi Q7 competition plus, az Audi Q8 competition plus egyaránt hamarosan rendelhető hazánkban.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/