/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Még ütősebbé tehető a BMW M3 kombi

2022. július 21. 17:45   |   Autoblog
címkék:  

Az első BMW M3 Touring egyéniségként érkezett meg a BMW M GmbH nagyteljesítményű portfóliójára, kisugárzását azonban még tovább fokozzák a típus-specifikus BMW M Performance alkatrészek. Ezek már a modell idén novemberi piaci bevezetésekor elérhetővé válnak.

Az első BMW M3 Touring formanyelvéhez kifejlesztett BMW M Performance karosszéria-kiegészítők egytől egyig az újdonság génjeibe kódolt, versenyautós sportosságra helyezik a hangsúlyt. A tervezők a szénszál-erősítésű műanyagból (CFRP) készült tételek mindegyikét átlátszó lakkal vonták be, hogy minden szögből a sportosságot nyomatékosítsák. A karbon BMW M Performance első koptatóknak és légterelőknek köszönhetően a modell frontrésze a Német Túraautó Bajnokság (DTM) versenyautóit idézi.

Oldalnézetből elsőre a BMW M Performance Air Breathers légkivezető nyílásokon és a látványos BMW M külső visszapillantó-házakon akad meg a pillantás, míg hátulról nézve az M Performance légterelő szárny, az M Performance diffúzor és az M Performance koptatók gyorsítják fel a szívverést – egytől egyig szénszálas műanyagból formázva.

A titánból készült BMW M Performance sport kipufogórendszer a középre rendezett kipufogóvégek kvartettjével és a versenyautók zabolátlan orgánumával erősíti tovább a BMW M3 Touring motorsportos egyéniségét. A rendszer hátsó kipufogódobja és négy darab végződése méltó hangzásvilággal szólaltatja meg a soros hathengeres benzinmotort. A hátsó kipufogódob mintegy 30 százalékkal könnyebb az alapfelszereltségként kínált alkatrésznél.

Az első BMW M3 Touring lélegzetelállító menettulajdonságait olyan BMW M Performance sportfutómű fokozza tovább, amellyel a bajor prémiumgyártó ügyfelei a modell hasmagasságát is igényeik szerint hangolhatják át. Az alacsonyabbra helyezett súlypontnak köszönhetően a vezetők nagyobb kanyarsebességeket érhetnek el. Az M Performance sport fékbetétek eközben közúton és versenypályán is intenzívebb lassulást garantálnak.

A kovácsolt BMW M Performance keréktárcsák az extrém sportos vezethetőség legmagasabb minőségi szabványait képviselik, miközben a karosszéria rendkívül dinamikus formanyelvének ékeiként, sport gumiabroncsokkal szerelve gurulnak az autó alatt. A készítők mindegyik felnit egyetlen darab alumíniumtömbből vágták ki, mérnöki precizitással. Az Y küllődizájnú, Jet Black matt árnyalatú felnik a versenyautók hangulatát idézik és az első tengelyen 19”, a hátsó tengelyen 20” méretben érhetők el. A keresztküllő-dizájnú, kovácsolt M Performance könnyűfém keréktárcsák előre 20”, míg hátulra 21” méretben rendelhetők meg, Jet Black matt vagy Frozen Gold Bronze árnyalatban.

Az utastérben kifinomult, szénszálból készült és Alcantara-borítású elemek fokozzák tovább a BMW M divízió motorsportos hangulatát. A matt bevonatú, szénszálból készült BMW M Performance dekorbetétekkel két nagyméretű, Alcantara-borítású térdpárna harmonizál, amelyek tempós kanyarokban segítenek optimalizálni a vezető pozícióját. Az első ülések BMW M Performance háttámláin sportosan olvadnak össze a szénszálból készült betétek az Alcantara-borítással, amelyeken integrált BMW M Performance embléma ragyog. Az utastér motorsportos hangulatát az M Performance középső könyöktámasz emeli új dimenzióba, amelynek Alcantara borítását a BMW M divízió trikolor árnyalata és integrált BMW M Performance embléma díszíti.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/