/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Még ütősebbé tehetők a MINI-k

2016. november 25. 19:30   |   Autoblog
címkék:  

A MINI John Cooper Works eredeti alkatrészeinek friss választéka még intenzívebb vezetési élményt garantál: a brit gyártó a neves nemzetközi autótuning és motorsport show-n mutatja be legújabb modellgenerációja friss verseny-kiegészítőit.

A John Cooper név már 55 éve egyet jelent azzal a motorsportban szerzett speciális autóépítési szaktudással, amely révén a MINI modellek vezetési élménye még tovább fokozódik. A brit márka és a legendás versenyautó-tervező közötti együttműködésből a MINI legújabb modellgenerációja is profitál: a brit prémiumgyártó a 2016-os Essen Motor Show-n mutatja be a MINI John Cooper Works termékpaletta eredeti alkatrészeinek aktuális választékát. A hajtáslánc, a felfüggesztés, az aerodinamika, a karosszéria és az utastér terén elérhető típus-specifikus kiegészítők fokozzák a végletekig a vezetés élményét.

A MINI márka aktuális csúcsmodellje a 231 lóerős John Cooper Works Coupe, amihez még rendelhető többek között pillangószeleppel ellátott kipufogódob és vörösre fényezett spirálrugókkal felszerelt állítható magasságú sportfutómű. A MINI Cooper S Cabrio, valamint a három- és ötajtós MINI Cooper S modellhez teljesítménynövelő csomagot is kínálnak, amely az erőforrás 192 lóerő maximális teljesítményét 211 lóerőre növeli, a felfokozott teljesítménynek pedig a pillangószeleppel ellátott sport kipufogódob ad hangot.

MINI John Cooper Works könnyűfém keréktárcsák is választhatók 17 illetve 18 colos méretben, ezen kívül sport fékrendszer is elérhető, amely az első tengelyen négydugattyús féknyergekből, valamint lyuggatott és bemetszett féktárcsákból, míg a hátsó tengelyen egydugattyús úszónyergekből és tárcsafékekből áll. A féknyergek mind a négy kerék mögött Chili Red vörös fényben pompáznak.

A MINI John Cooper Works aerodinamikai csomag mellé a MINI John Cooper Works Pro elnevezésű opció is elérhető, amely feketére fényezett első és hátsó koptatót, versenysport-hangulatú külső visszapillantó-házakat, szénszálból készült légbeömlő-borítást, oldalsó matricákat és versenycsíkokat, valamint exkluzív GoPro kameraállványt is kínál, gyárilag installált és utólagosan felszerelhető kivitelben is.

Az utastér motorsport-hangulatát bőrözött MINI John Cooper Works sportkormány és bőrözött / krómozott MINI John Cooper Works sport váltógomb fokozza. A MINI John Cooper Works Pro elnevezésű opció mindezeken felül textilből készült és időjárásálló szőnyegeket, LED-es küszöbléceket, valamint egyedi stílusú belső visszapillantó-házat, ajtófogantyút, slusszkulcs-zsebet, kulcstartót és kulcstartó-szíjat is kínál.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/