/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Még ütősebbé tehetők az M BMW-k

2015. november 04. 12:30   |   Autoblog
címkék:  

A Las Vegas-i SEMA Show idén november 3-6. között várja az autóátépítés szerelmeseit, a BMW pedig az M4 Coupé speciális kiegészítői mellett a világpremierjét ünneplő M2 Coupé M Performance alkatrészeit is kigurítja a reflektorfénybe.

A Las Vegas-i SEMA Show (Speciality Equipment Market Association) a világ legnagyobb háttéripari kiállítása és tuningshow-ja, amelynek újításai, megoldásai és ötletei a teljes autóátépítési szegmensre hatással vannak. A 2015-ös felvonásra a BMW egy sor speciális BMW M Performance alkatrésszel készült.

M4 Coupé BMW M Performance

A BMW M4 Coupé versenysportból merített karosszéria-kialakítást kapott, amelyet a BMW M Performance alkatrészek még tovább fokoznak. A szénszál-erősítésű műanyagból készült első koptató és a feketére fényezett BMW M Performance hűtőrács kettőse gondoskodik a feltűnő megjelenésről, miközben a poliuretánból készült, már az új „M Performance” feliratot viselő oldalsó küszöbtoldatok a sportmodell eleganciáját erősítik. A dinamikus vonalvezetést kiegészítik a szénszálas visszapillantó-házak, a feketére fényezett kopoltyúk és a versenycsíkok. Hátulról a három függőleges lamellával osztott diffúzor és a vadonatúj hátsó légterelő szárny szénszálból készült kettőse hangsúlyozza a BMW M4 Coupé erőteljes énjét. A menetteljesítményeket állítható BMW M Performance sportfutómű fokozza.

A BMW M Performance sportkipufogó-rendszer rozsdamentes acél csövezésből és titán dobból áll, a szénszálból készült dupla ikervégződések pedig a jellegzetes „M” logó mellett „M Performance” feliratot is viselnek. A rendszer a motor teljesítményével összhangban kétféle hangzási karakterisztika szerint állítható be, amelyek egyetlen gombnyomással aktiválhatók. Még a visszafogottabb, hétköznapi használathoz igazított beállítás is sportos hangzással ruházza fel a BMW M4 Coupé-t.

Az utastérben antracit színű Alcantara szövettel húzott BMW M Performance sportkormány fogadja a különleges BMW M4 Coupé utasait. A sportkormány „M Performance” felirattal ellátott, szénszálból készült betétet, a felső karima középső részén pedig kék színű „12 órás” jelzést kapott. Az M duplakuplungos automataváltó (M DKG) M Performance előválasztó karja összhangot alkot a BMW M Performance középkonzol-betétjével. A szénszál ráadásul nem csupán itt, de a kilincseken és az Alcantara-borítású kézifékkaron is visszaköszön. A sofőr rozsdamentes acélból készült pedálokkal vezényelheti az autót, a SEMA Show-n kiállított modell pedig már LED-optikás embléma-kivetítéssel is kedveskedik a látogatóknak az ajtókból.

2016 januárjától a vadonatúj BMW M Performance alkatrészek első kiegészítői a BMW M4 Coupé modellhez lesznek rendelhetők, majd 2016 júniusáig a teljes felszereltség-paletta elérhetővé válik a többi modellhez is.

M2 Coupé BMW M Performance

A vadonatúj BMW M2 Coupé debütálása után nem sokkal a BMW a 2015-ös SEMA Show-n már a kompakt sportautóhoz kifejlesztett BMW M Performance alkatrészek palettáját is bemutatja a nagyközönségnek. A csomag olyan különleges kiegészítőket tartogat, mint a feketére fényezett BMW M hűtőrács-keret és a hűtőrács ikerlamellái, az ugyancsak feketére fényezett oldalsó kopoltyúk, a szénszálas BMW M Performance visszapillantó-házak és a hátsó légterelő szárny, az új fejlesztésű sportfutómű és a szénszálas dupla ikervégződéssel ellátott, állítható karakterisztikájú sportkipufogó-rendszer.

A Las Vegas-i SEMA Show-n első ízben kiállított sportautó Alcantara borítású, szénszálas betéttel kiegészített BMW M Performance sportkormányt, az M duplakuplungos automataváltóhoz szénszálas előválasztó kart, Alcantara- és szénszál-borítású BMW M Performance középkonzolt, valamint rozsdamentes acélból készült pedálsort kapott. Az M2 Coupé modellhez rendelhető BMW M Performance alkatrészek további részleteit 2016 tavaszán teszi közzé a gyártó.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/