/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Még vonzóbb lett a Mazda MX-5

2022. november 16. 18:10   |   Autoblog
címkék:  

Megérkezett az új, 2023-as Mazda MX-5, új karosszéria-, vászontető- és belső színválasztékkal, új felszereltségi szintekkel, melyek gazdag felszereltséget kínálnak még a belépő szintű modellek esetében is. Egy új külső szín, a Zircon Sand váltja a Polymetal Grey-t, az egy könnyű mozdulattal nyitható és zárható MX-5 roadster vászonteteje pedig már barna színben is elérhető, a korábbi piros helyett.

A vásárlók új, háromszintű felszereltségi struktúra szerint választhatnak: a Prime-Line a belépő, az Exclusive-Line a középkategóriás, a Homura pedig a csúcskategóriás változat. Az Exclusive-Line és a Homura modellek opcionálisan felszerelhetők Driver Assistance csomaggal, amely tovább erősíti az MX-5 egyébként is széleskörű i-Activsense vezetőtámogató technológiáját.

A Homura változatot számos sportfunkció és kiegészítő gazdagítja, ilyenek például a Recaro ülések és a fekete visszapillantó tükör burkolat. A Skyactiv-G 2.0 184 lóerős motorral felszerelt Homura változatok emellett Brembo fékrendszerrel, Bilstein lengéscsillapítókkal, toronymerevítővel és kovácsolt BBS könnyűfém keréktárcsákkal is fel vannak szerelve. A sorozatnak szintén része a Skyactiv-G 1,5 132 lóerős motorral ellátott Homura, RAYS könnyűfém felnikkel.

A két új Special Edition modellt, a Kazarit és a Kizunát a speciális színkombinációik különböztetik meg; a Kazari Terracotta Nappa bőrkárpittal, barna vászontetővel és fekete keménytetővel rendelkezik, míg a Kizuna a fehér Nappa bőrkárpitot kék vászontetővel és fekete keménytetővel kombinálja. Mindkét modell alapfelszereltségének része a Driver Assistance csomag.

A Skyactiv-G 1.5 132 lóerős motor mostantól a teljes MX-5 modellkínálatban elérhető. A Skyactiv-G 2.0 RF Special Edition modellek automata váltóval is rendelhetőek.

A szakértők által elismert Mazda MX-5 vonzereje manapság is tovább növekszik, több mint három évtized és 1,1 millió eladott darab után. Jó okkal: Az ikonikus World Car Design of the Year-díjas roadster az évek során lendületesen fejlődött, de mindig hű maradt Jinba Ittai szellemiségéhez, amely tökéletes összhangot teremt autó és vezetője közt.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/