/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Még vonzóbb lett a Range Rover Evoque

2016. április 20. 20:00   |   Autoblog
címkék:  

A Range Rover Evoque bemutatkozása óta 182 nemzetközi díjat zsebelt be, eladásai pedig túlszárnyalták az 520 ezret, kijelenthető, hogy a világ legvágyottabb kompakt luxus szabadidőautója. A Land Rover pedig igyekszik még vonzóbbá tenni a modellt, piacra dobja az ‘Ember’ limitált kiadást, a felszereltséget pedig új tételekkel bővíti.

Az Evoque ‘Ember” limitált kiadása a bevált vörös és fekete sémát követi. A karosszéria gyönyörű Santorini fekete árnyalatban pompázik, amelyet Firenze vörös részletek ellentételeznek. A kombináció működik, az Evoque lenyűgözően néz ki. Más elemeket is feketére cseréltek az autón, amelyek normális esetben nem olyan színűek, így például a hűtőmaszk, a feliratok, a 20 colos felnik és a kipufogóvégek is feketék. Emellett a fényszórókat és a hátsó lámpákat is besötétítették.

Az utastérben minőségi fekete bőrkárpitba öltöztetett formázott sportüléseket találunk, amelyeket vörös kontrasztvarrással dobtak fel. A díszítések is feketék, akárcsak a vörös szegélyes szőnyegek.

A Range Rover Evoque ‘Ember’ kiadása az idei nyár három hónapjában lesz megvásárolható.

A Land Rover ezen kívül mindegyik Evoque modell felszereltségét is bővíti. Az InControl Touch Pro infotainment rendszer új generációját költözteti az autóba, amely intuitívabb és gyorsabb kezelhetőséget nyújt. A rendszer 25 centiméter átmérőjű, szuperszéles 21:9 formátumú, 1280 x 542 pixel felbontású érintőképernyője olyan mozdulatokkal kezelhető, mint egy okostelefon.

Mindamellett egy új dizájncsomag is elérhetővé válik a két- és négyajtós, valamint a kabrió Evoque modellekhez. A HSE Dynamic és Autobiography kivitelekhez rendelhető Graphite Design Pack.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/