/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Még vonzóbb lett a Volkswagen kis terepese

2014. február 09. 16:30   |   Autoblog
címkék:  

A Volkswagen továbbfejlesztette Taigun SUV koncepcióautóját, amely ezúttal Ázsiában, az Új-Delhi Autószalonon mutatkozott be. A kis terepes robosztusabb megjelenést kapott, motorterébe pedig egy új 1 literes háromhengeres erőforrás költözött.

Áttervezték a kompakt szabadidő-autó hátulját; a pótkerék a hátfalajtóra került, mint a klasszikus terepjárókon, a küszöböket, a kerékjárati íveket és a lökhárítókat pedig műanyag elemekkel tették robosztusabbá. Ezen kívül LED-es szúrófényeket szereltek a tető kereszttartójába. Az utastér fiatalos, narancs-bézsszínű bőrkárpitozással gazdagodott.

A négyüléses Taigunt a Volkswagen új 1 literes háromhengeres, közvetlen befecskendezéses, 110 lóerős TSI turbómotorja hajtja (nyomaték 175 Nm), ami hamarosan az új Polóban is bemutatkozik majd. 4,7 literes fogyasztása és 110 g/km-es széndioxid-kibocsátása igen környezetkímélővé teszi.

A Taigun sorozatgyártása egy-két éven belül várható.

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/