/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Megjelent az új Alfa Romeo Giulia és Stelvio Veloce Ti

2020. december 09. 19:05   |   Autoblog
címkék:  

A 2021-es modellévre az Alfa Romeo tovább tökéletesítette és még modernebbé varázsolta modelljeit. Újdonság a Veloce Ti felszereltség, amely a stílus és a sportosság tökéletes ötvözetét testesíti meg.

A ‘Ti’ betűszó (Turismo Internazionale) mindig is a stílusos csúcsmodelleket jelölte az olasz márkánál, míg a ‘Veloce’ (gyors) jelzőt a legjobb menetdinamikai jellemzőket felmutató modellek kapták. A Veloce Ti a műszaki és mechanikai kiválóságot mutatja, a sportosságot még megkapóbb stílussal kombinálja.

A Veloce Ti kivitelű Alfa Romeók egyedi megjelenésűek. Új hátsó lökhárítót és küszöbidomokat viselnek, minden elemük színre fújt, a kerékjáratokat pedig sötét színű könnyűfém felnik töltik ki. A Giulia Veloce Ti-n 19, a Stelvio Veloce Ti-n 21 colos ötlyukas kerekek forognak. A Stelvión eddig nem volt elérhető ez a kerék ekkora méretben.

Az utastér is a Quadrifoglio verziókéra emlékeztet. Bőr és Alcantara kárpitozású gusztusos sportülések, alumínium váltófülekkel ellátott sportkormány, valódi karbon díszítés és piros szegélyvarrás teszik exkluzívvá a hangulatot. Apróság, de a sötétített üvegezés mellett a “Stelvio”, a “Q4” és “Veloce Ti” emblémák is feketék.

Mindkét Alfa modell immár teljes, 2-es szintű autonóm vezetési rendszerekkel jön. Ennek része immár a sávtartó automatika, az aktív holttér-figyelő rendszer, az aktív és intelligens sebességtartó rendszer, a táblafelismerő rendszer, valamint a torlódás asszisztens és az éberségfigyelő rendszer. Jövőre az Alfa Connect Services teljes vertikuma is elérhető lesz: az eszköz fejlett fedélzeti konnektivitást és különböző távoli elérési szolgáltatásokat nyújt.

Ezenkívül a motorok is korszerűsödtek, immár teljesítik az Euro 6d kibocsátási normát. A Giulia és Stelvio Veloce Ti kétféle erőforrással rendelhető. Az egyik a 2 literes, 280 lóerős benzines turbó, a másik pedig a 2,2 literes turbódízel, amely 210 lóerőt mozgósít. Mindkettőhöz nyolcgangos automataváltó és összkerékhajtás társul.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/