/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Még több Captiva

2007. április 02. 13:50   |   Autoblog
címkék:  

A General Motors megduplázva az eredetileg tervezettet – 70 ezer darabra növeli a Szentpétervár melletti összeszerelő üzemének éves kapacitását. Az új üzem Togliatti és Kalinyingrád kiegészítője lesz. (A GM Avtovazt 2001-ben alapították Togliattiban, mint az orosz autóipar első közös vállalkozását. A Chevrolet Niva és Viva készül ott. 2004-ben a GM partnereként az Avtotor kezdte meg […]

A General Motors megduplázva az eredetileg tervezettet – 70 ezer darabra növeli a Szentpétervár melletti összeszerelő üzemének éves kapacitását. Az új üzem Togliatti és Kalinyingrád kiegészítője lesz. (A GM Avtovazt 2001-ben alapították Togliattiban, mint az orosz autóipar első közös vállalkozását. A Chevrolet Niva és Viva készül ott. 2004-ben a GM partnereként az Avtotor kezdte meg Cadillac, Hummer és Chevrolet modellek összeszerelését Kalinyingrádban.)  A szentpétervári új üzem két műszakban állítja majd elő a Chevrolet Captiva szabadidőautót és egy új generációs kompakt típust. A termelés megkezdését 2008 végére tervezik. A beruházás összértéke már eléri a 300 millió dollárt. Az új gyáregységben a General Motors globális gyártórendszere gondoskodik a legmagasabb minőségi színvonalról. Körülbelül 900 munkást, mérnököt és vezetőt foglalkoztat majd, akiket a GM egyéb termelőüzemeiben, illetve a GM-Akadémián képeznek ki. Tapasztalt szakmunkások mellett felvesznek fiatal szakembereket is.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/