/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Megbüntették, mert autóban dohányzott

2008. július 28. 09:45   |   Autoblog
címkék:  

Megbüntettek Nagy-Britanniában egy férfit, mert saját autójában dohányzott, ami a közeg szerint a munkahelye, így tiltott benne a dohányzás

Saját autójában dohányzott egy férfi, mégis megbírságolták érte – mert a munkahelyének nyilvánította a kocsit a hatóság embere. Az eset Nagy-Britanniában történt egy 58 éves festő-restaurátorral. Éppen befejezte aznapi munkáját és beült autójába, majd pedig vezetés közben rágyújtott. Balszerencséjére megállították a furgon műszaki állapotának ellenőrzése végett. Pedig a kocsi nem füstölt, csak gazdája. Mivel dohányzott, megbüntették 30 fontra – 20 ezer forintra -, mondván, az autója a munkahelye. A férfi hiába bizonygatta, hogy a kocsiját kizárólag magáncélra használja és hogy még az autó biztosítása is erre szól.


A művész felesége gyorsan kifizette a bírságot, nehogy aztán a sokszorosára duzzadjon, ennek ellenére férje úgy döntött, hogy fellebbez. Amúgy naponta csak 10 szál cigarettát szív el – adta hírül a BBC brit sajtóorgánum.

(Forrás: MTI)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/