/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Megérkezett a második Hyundai N-modell

2018. szeptember 26. 18:10   |   Autoblog
címkék:  

A Hyundai a ferdehátú i30 N modell után piacra küldi a kupés hátú Fastback N modellt, amely a koreai márka második teljesítmény-modellje lesz Európában. Az i30 Fastback N az ötajtóshoz hasonlóan 250 és 275 lóerővel lesz megvásárolható.

A Hyundai i30 N piaci debütálása igen jól sikerült Európában, a hot hatch eladásai jócskán felülmúlták a kezdeti várakozásokat. 2018 első felében egyedül 3000 darab talált gazdára belőle, a 100 darab First Edition kiadást is 48 óra alatt elkapkodták Németországban. S most érkezik a második N modell, az i30 Fastback N, kupé stílusú karosszériával.

Az i30 Fastback N számos dizájnmegoldást megörökölt az ötajtóstól, amelyek rendkívül dögössé teszik. Az autón felfedezhető a speciális N hűtőrács és N első lökhárító, valamint a diffúzoros hátsó szoknya a jellegzetes, piros alsó dekorcsíkkal. A sportosságot erősítik a fekete küszöbborítások, a dupla kipufogó és a csomagtér élspoiler. A kerékjáratokat fekete-ezüst 19 colos N könnyűfém felnik töltik ki.

Az utastérben egyedi N logós sportüléseket találunk állítható combtámasszal, a sofőr különleges, piros díszvarrású N bőr sportkormány forgathat és bőr N váltógombot markolhat, amelynek szoknyáját piros varrás díszíti. A multimédiás rendszer speciális N menüvel gazdagodott, amelyben állíthatók a motor, a váltómű, a kipufogórendszer és a felfüggesztés paraméterei. A mindennapos használhatóság egyébként nem szenvedett csorbát, a csomagtér 450 literes és a hátsó üléstámlák lehajtásával egészen 1351 literig bővíthető.

Ami a motorválasztékot illeti, a vásárlók a 2 literes négyhengeres turbómotor kétféle verziója mellett voksolhatnak. A sztenderd kivitel 250 lóerőt és 353 Nm nyomatékot termel, míg a Performance verzió 275 lóerőt és 353 Nm-t állít a pilóta szolgálatába, akárcsak az i30 N esetében. A gyengébb i30 Fastback N 6,4, az erősebb 6,1 másodperc alatt sprintel álló helyzetből százas tempóra. A csúcssebesség mindkét autónál 250 km/óra. A sofőr öt különböző menetmód közül választhat.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/